úterý 21. července 2015

Plastový kanystr 20l

Schau Dir Angebote von ‪L. Riesenauswahl an Markenqualität. Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu.


Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen. Wir machen die Rückgabe einfach.


Produkt je vytvořen z odolávajícího plastu červené barvy, s ergonomicky tvarovaným madlem na vrchní části těla. Hmotnost kg - 35-29-bez DPH 24-Koupit. Součástí dodávky je praktické nalévací hrdlo. Obrovský výběr kanystrů 5l, 10l, 20l, 25l, 30l na libovolné použití - stačí si jen vybrat z naší skvělé nabídky. Využití plastových kanystrů je velmi rozmanité, což znamená, že se jedná o vskutku multifunkční výrobky.


Plastové kanystry na vodu, naftu, phm atd. ARMY, určený pre horľavé a jedovaté látky. Hodnotenie produktu:. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Kanystr 20l najdete a porovnáte na Srovnanicen. Nově přehlednější a rychlejší. Uzávěr s gumovým těsněním. Deutschlands größter Preisvergleich - mehrfacher Testsieger mit TÜV-Zertifikat! Kaufe 20l im Preisvergleich bei idealo.


Nabídka plastových kanystrů pro skladování a převoz pohonných hmot PHM, pitné vody a. Rezervní plastový kanystr pro pohonné hmoty 5litrů a druhá nádoba o objemu 2l (například pro řetězový olej). Používáním tohoto webu s tím souhlas. Díky integrovanému zásobníku na mýdlo je skvělý nejen při práci, ale také na cesty, kempování v přírodě nebo grilování na zahradě. Popis Stohovatelné plastové kanystry o objemu litrů jsou vhodné ke skladování a přepravě kapalných látek v chemickém, farmaceutickém, potravinářském. Navíc je součástí kanystru výpustný kohoutek.


Má oddělitelný ventil se zabezpečím proti ztrátě a kohoutek pro snadné napouštění. Vyrobený z černě barveného polyethylenu HDPE s UN kódem. Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung. Popis: Stohovatelný plastový kanystr , objemu litrů. Díky tvarově přizpůsobenému dnu lze kanystr uchopit oběma rukama a docílit úplného vyprázdnění nádoby.


Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Je opatřena rukojetí k uchopení a nálevkou. Rozmer: 3x 1x 4mm Objel Dodanie vr. Nádoby konstruovány pro přepravu a skladování pohonných hmot.


Silné provedení zajišťuje dlouhou životnost. Skladací plastový kanister, ktorý je extra odolný. Zložený zaberie minimum miesta! Je použiteľný opakovane.


Veškeré informace o produktu. Kanister plastový objem l. Bilely plastový kanister s červeným hrdlom a kohútikom na vypúšťanie. L plastový kanister, bielej farby o hmotnosti 950g, dodávaný s uzáverom.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky