středa 22. července 2015

Vozík na hadice

Prohlédněte si široký sortiment vozíků, držáků a boxů na zahradní hadice. GARDENA nabízí jak nástěnné bubny, tak i vozíky na hadici. Robustná konštrukcia Vďaka robustnej konštrukcii a špeciálne tvarovanej nožičke má vozík na hadicu mimoriadne dobrú stabilitu. Kovový vozík na zahradní hadici se zárukou vysoké stability.


Nechybí stopka proti odkapávání, odolnost vůči mrazu a vedení hadice na tuhém kovovém rámu nad bubnem. Box nebo vozík na hadici vám kromě zbytečné námahy ušetří i čas a peníze, protože při jejich použití se zahradní hadice mnohem méně opotřebovávají.

V sortimentu naleznete vozík na zahradní hadice, na který lze pomocí kliky zahradní hadici navinout a pomocí koleček snadno přesunout na potřebné místo. Nabízíme také nástěnné držáky hadic, pro snadné skladování. V nabídce máme také automatické navijáky na zahradní hadice, se kterými je snadná manipulace. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze.


Naviják zahradní hadice VeGA lze upevnit jak na stěnu tak na zem. Vozíky na hadice značky GARDENA. Naviják je otočný o 1° nebo 3° v závislosti na způsobu montáže.


Doručujeme aj počas víkendu.

Akciové letáky na Váš e-mail. Aktuálne informácie o novinkách a čerstvých akciách. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.


Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Personalizáciu a cielenú reklamu si môžete vypnúť v nastaveniach prehliadača. Usnadněte si skladování zahradních hadic pomocí navijáků a držáků na zahradní hadice. KÄRCHER, Gardena a dalších. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Cenově dostupný nástěnný držák hadice od společnosti GARDENA slouží k uložení zahradní hadice na stěnu. Levné vozík na hadice a držák na hadice a příslušenství - velký výběr. Hadice se navíjí pomocí velké pevné kliky. Akční letáky na váš e-mail.


Aktuální informace o novinkách a čerstvých akcích. Zboží, které je dostupné pouze na prodejnách, není možné odeslat okamžitě z exportního skladu, proto není možné zaručit včasné doručení. Nenechte si uniknout důležité informace!


Záhradné hadice a vozíky na záhradné hadice nákup a rezervácia v OBI. Gardena nástěnný box na hadici roll-up automatic Comfort ideální.

První vozík na zahradní hadice s boky vyrobenými z nerez oceli. Snadná montáž bez použití nářadí. Robustní, s velmi nízkou hmotností díky korozi vzdorným hliníkovým trubkám. Kompletné informácie o produktoch, najnižšie ceny z internetových obchodov, hodnotenia, recenzie.


Pro terasy a menší zahrady. Po krátkém zatažení za hadici se hadice automaticky navine zpět. Box alebo vozík na hadicu vám okrem zbytočnej námahy ušetria čas aj peniaze, pri ich použití sa záhradné hadice omnoho menej opotrebovávajú.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky