středa 22. července 2015

Závlahové čerpadlo

Samonasávací čerpadlo SPERONI CAM - 2V Výprodej ! Ponorné čerpadlo se spodním sáním. Vhodné pro čerpání závlahové vody ze studní, jímek a retenčních nádrží. GRUNDFOS JPvyužito pro čerpání dešťové vody pro zavlažování zahrady.


Motor čerpadla napájený jednofázově 2V , příkon 7watů. Kalové čerpadlo s plovákem vhodné pro malé závlahové systémy.

Ideální pomocník při využívání vody ze záchytných nádrží. Prodáváme čerpadla, vodárny, nádrže, ruční pumpy, ND a veškeré příslušenství. Nabízíme závlahové systémy pro zahradu, pole.


Výkonné elektrické kalové čerpadlo vhodné i pro náročné kapaliny s většími pevnými částicemi do milimetrů. Zařízení nechybí praktický plovákový spínač, který vám ulehčí práci. Pokud pomýšlíte na pořízení vhodného ponorného čerpadla pro váš systém zavlažování , neváhejte se na nás obrátit. Závlahové systémy zahrad R sportovních ploch, veřejných ploch atd.


Jednoduše otočíte kohoutkem, čerpadlo se automaticky zapne a vy můžete zalívat. Maximálna sacia hĺbka m, max.

Obežné koleso je z Norylu, teleso z liatiny, keramická mechanická upchávka. Vhodné čerpadlo pro závlahové systémy i pro domácí vodárny. Závlahové ponorné čerpadlo je možné kombinovať s najrôznejšími zavlažovacími a postrekovacími systémami, ktoré sú v súčasnosti v ponuke. Medzi technické výhody, ktoré závlahové čerpadlá ponúkajú patrí aj funkcia automatického spínania či napríklad ochrana ponorného čerpadla pred prevádzkou na sucho či pred spätným rázom.


V této kategorii najdete samonasávací čerpadla pro zavlažování. Zejména v horkých letních měsících a obdobích. V případě nedostatečné kapacity.


Monoblokové elektrické čerpadlá ME Horizontálne jednostupňové čerpadlo so zakrytým hriadeľom, alebo mechanickým tesnením na požiadavku. V minulosti boli najpoužívanejšie ručné čerpadlá – pumpy. Dôsledkom zvyšujúcich sa cien za vodu a stočného, premýšľame viac o vlastnom vodnom zdroji a jeho čerpaní pre potreby záhrady či domácnosti. Ideální způsob čerpávání závlahové vody ze studní a jímek do závlahových systémů, domovních rozvodů, apod. Obecně platí, že čerpadlo povrchové je schopno nasát z max.


Oběžné kolo čerpadla je umístěno letmo na prodloužené hřídeli elektromotoru. V naší nabídce se zaměřujeme jen na prověřená čerpadla, které svým výkonem, charakteristikou a kvalitou vyhovují požadavkům automatických. Agregát IRIS se taktéž se vyrábí ve spojení s benzínovým motorem. Nerezové provedení, max. Klasickým představitelem pístového čerpadla pro domácí použití je ruční pumpa.


Její výhodou je jednoduchost a nezávislost na pohonu.

Prodám starší závlahové čerpadlo - viz foto s základním připojovacím potrubím na vstupu a výstupu z čerpadla. Nutno provést celkovou repasi. KSB - České republice je jedním z hlavních světových výrobců čerpadel a armatur, který nabízí také komplexní rozsah servisních služeb. Ať už potřebujete závlahové systémy pro pole, sady, foliovníky, skleníky, zahrady, parky nebo závlahu pro sportovní areály, poradíme Vám s výběrem ideálního závlahového systému.


Projekce zahra údržba, sekán í, mulčovací kůra, řezání stromů, trávníky. Automatické zavlažování zahra závlahy, závlahové systémy Rain Bir K Rain. ZDS - nejlepší ceny v ČR. Jímky na vodu - česká výroba.


Jakmile srdce přestane bít, přestane proudit do všech pórů a vlásečnic vašich rostli i. Na uvažovaný závlahový systém lze navrhnout vhodné čerpadlo po posouzení čerpacích křivek. Při návrhu čerpadla také nesmíme zapomínat na vydatnost vodního zdroje. Zaoberáme sa návrhom závlah a veľkoobchodným predajom komponentov pre automatické závlahové systémy na poľné pestovanie, v záhradníctve, v záhradných. Povrchové čerpadlo umožňuje čerpání vody nebo kapalin, které nejsou znečištěny většími mechanickými nečistotami. V naši nabídce nakoupíte kvalitní samonasávací čerpadlo značky Pumpa , dále značek Grundfos, WILO, Calpeda , a dalších výrobců.


Tato hodnota znamená, do jaké výšky je čerpadlo schopno vodu vytlačit. Z této hodnoty je možné velice snadno vypočítat základní vlastnosti čerpadla. Pokud pak zohledníte i ztráty tlaku v hadici, velice snadno zjistíte, zda čerpadlo vyhovuje vašim požadavkům.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky