čtvrtek 23. července 2015

Jysk zahradní lehátko

Navíc můžete své lehátko zkombinovat se sestavou sedaček a vytvořit si svůj vlastní útulný kout, kde můžete odpočívat a užívat si léta. Pro optimální pohodlí si k plážovému lehátku pořiďte i polstr. V JYSKu máme nabídku polstrů v nejrůznějších barvách. Polstry na zahradní lehátka přidají na pohodlí i kráse. Vyberte si ze široké nabídky polstrů na zahradní nábytek.


Mezi modely, které u nás najdete, jsou polstry na židle s vysokou i nízkou opěrkou za na nastavitelné židle, lavice a lehátka. Se zahradním lehátkem z JYSKu můžete odpočívat a zapomenout na každodenní shon. Vybírejte v naší široké škále lehátek na JYSK. Přehled akčních cen z letáků JYSK.


Prohlédněte si zde aktuální akce na hledané zboží zahradní lehátko a nakupujte levně. Leto je obdobie oddychu – je čas zahodiť starosti a užívať si život. Certifikace znamená, že dřevo bylo získané ze zodpovědného obhospodařování lesů, které zajišťuje správné podmínky pro přírodu, zvířata a místní obyvatele. Zahradní nábytek JUTLANDIA. JUTLANDIA kombinuje skandinávský design, funkčnost a pohodlí s řadou nejrůznějších materiálů.


Většina našeho zahradního nábytku nevyžaduje žádnou údržbu, proto si můžete letní dny užívat bez starostí. Pak je plastové zahradní lehátko ideální. Plastová zahradní lehátka patří mezi nejlevnější. Jejich největší předností je nízká hmotnost, omyvatelnost a celkově jednoduchá údržba.


Pokud sháníte model, se kterým se bude snadno manipulovat, je pro vás plastové zahradní lehátko ideální. Schnell und sicher online buchen. Jetzt buchen mit Booking.


Viele Unterkünfte – tolle Preise! Ihre Buchung direkt bestätigt! Einfach, schnell und sicher buchen! Na dotaz zahradní lehátko v letáku JYSK bylo nalezeno akcí. Ideální na zahradu, terasu nebo k bazénu.


Výplň polyetylén, poťah umelá bavlna. Lehátko je skládací a šetří místo při skladování. Momentálne je k dispozícii len v žltej farbe.


Extrémně pohodlné a funkční lehátko RELAX TAUPE v příjemném odstínu hnědé barvy. To je optimální kombinace skvělého zpracování a vynikajícího komfortu při relaxaci. Vysoká trvanlivost a odolnost vůči povětrnostním vlivům, zaručuje že naše lehátko bude sloužit po velmi dlouhou dobu. Stejně tak dobře poslouží u bazénu, či na balkónu, ve Vaši sauně, nebo na zápraží Vaši chaty.


K tomu jsou ale potřeba pohodlná zahradní lehátka na kterých si odpočineme a alespoň na chvilku vypneme od každodenních starostí. Vysoce kvalitní konstrukce vyrobená z bukového dřeva je lehká a skladná. Potah z polyesterové tkaniny. Může sloužit i jaký výborný doplněk terasy pro zahradní restaurace a bary.


Rezervovat nyní K dispozici opět od 07. Pohodlné zahradní lehátko , které na první dojem zaujme svým designem. Vyhledáváme slevy na zahradní lehátko v letákových nabídkách.


Je dostatečně široké a nabízí možnost odložení drobností. Díky nastavitelnému opěradlu si snadno zvolíte vyhovující polohu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky