pondělí 27. července 2015

Dětské hřiště rozměry

Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Sicher durch den Winter. Barevná dopisní schránka z kvalitního stálobarevného plastu zkrášlí nejen dětské hřiště , ale třeba i dětský pokojíček. Předání tajné pošty pro vaše děti je vyřešeno.


Rozměry : 2x 2x 1mm.

Barva: červená, žlutá, modrá, limetková. Sestava obsahuje dřevo a krabici. Krabice obsahuje: madla, krytky šroubů. Dřevěný materiál použitý na dětském hřišti je opracován tak, aby snižoval riziko zranění dětí.


Hmotnost dítěte je počítána do max. Hřiště jsou dodávána v rozloženém stavu ( model, příslušenství, dřevo a skluzavka). Díky jednoduchému návodu step by step si hřiště snadno sestavíte sami.

Novinkou v nabídce jsou pak některá hřiště dodávaná v tzv. Vám přináší ty nejpoužívanější velikostní tabulky a rozměry , které si člověk málokdy pamatuje, ale přesto je pořád stále. Provoz je mnohem hlučnější.


Hřiště se umisťují na obvodu obytného souboru a bývá oplocené, pokud sousedí s komunikací. Hřiště se často vybavuje tělovýchovným zařízením a atrakcemi typu houpačky, prolézačky, konstrukce ze dřeva nebo kovu či plastu, horolezeckými stěnami apod. Tomu jsou uzpůsobeny i rozměry hřiště a typy herních prvků, které pokrývají všechny věkové kategorie a navádějí k osobnímu rozvoji dítěte.


Naše herní prvky jsou určeny pro venkovní i vnitřní dětská hřiště , sportoviště, venkovní fitness, zahrady, parky či přírodní areály. Před výběrem prvků pro dětská hřiště nejprve potřebujeme znát rozměr plochy, na které bude hřiště rozmístěno. Dětská hřiště a jejich rozměry. Podle plochy pak vybíráme jednotlivé herní prvky na dětské hřiště a snažíme se je rozmístit na plochu, která je k dispozici. Při výběru doporučujeme vše nakreslit, abyste měli jistotu, že se vše vejde a bude fungovat tak, jak má.


Tato povrchová úprava velmi dobře dřevo chrání proti povětrnostním vlivům. Set včetně skluzavky, houpaček, lezecké stěny (bez lezecích kamenů) a madla. Zároveň je možné si sestavu opatřit vlastím nátěrem.


Vyberte si z naší nabídky dětská hřiště , dětské skluzavky, zahradní houpačky, prolézačky nebo dětská pískoviště. Nabízíme dřevěná dětská hřiště na zahradu včetně široké škály příslušenství.

Zde zadej svůj e-mail a získáš tak nejnovější informace i ČASOAKCE z HobyNářadí. Dětem je k dispozici dvoupatrové prolézací centrum, které obsahuje malou trampolínu, průlezy, houpačky, kostku s průhledy a klouzačku s dojezdem do bazénku naplněného plastovými míčky. Doprava a 2D návrh zdarma. Hřiště je vyroben ze 1 cedrového FSC dřeva, je stabilní, bezpečný a poskytuje nekonečné možnosti pro aktivní hru. Takové herní pole může mít pro závodění další metry.


Proto jsou povolena místa o rozměrech až m. Prodám nové dětské hřiště včetně nátěru skluzavky a všech doplňků - lano, houpačky, provazový žebřík, lezecké kameny. Stačí zadat rozměry hřiště. Přizpůsobíme se individuálním projektům – jsme výrobce dětských a multifunkčních hřišť a sportovišť pro veřejnost.


Na míru vyrábíme také všechny herní prvky, jako jsou prolézačky, skluzavky, houpačky, lanové dráhy aj.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky