pátek 24. července 2015

Plastové nádoby na vodu 1000l

Finde Angebote zum Schnäppchen-Preis. Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Zásobníky na pitnou či deštovou vodu v naší nabídce se neliší pouze objemem, ale seženete je také v mnoha různých variantách. K dispozici totiž máte rozmanité plastové nádrže, z nichž jsou mnohé vizuálně velmi zajímavé, takže se hodí skutečně na každou zahradu. Dekoratívne záhradné nádrže na dažďovú vodu pre zhromomažďovanie dažďovej vody zo striech rodinných domov.


Vrátane príslušenstva ako sú zberače dažďovej vody, výpustné kohútiky, hadice a pod.

IBC se skládá z vnitřní plastové nádoby z HDPE (tzv. bublina) s výpustným kohoutem a ocelového kovového rámu, který chrání nádobu. Oceľová klietka a paleta IBC kontajnera je po kontrole technického stavu. Má nápustný a výpustný otvor, na spodu ventil. Produkty nájdete v rôznych prevedeniach a veľkostiach. Barel, ibc, septik, žumpa, nádrž.


Plastové nádoby na zdravotní odpad. Na dně nádrže je zbytek lepidla max. Rozměry jsou 1x 1x 100cm výška. Horní otvor 15cm a dole spodní vypouštěcí ventil 5cm.

Váha cele nadrže cca 20kg. Všechny nádrže na dešťovou vodu splňují podmínky dotace „dešťovka „ Prohlédněte si naše produkty nádrže na dešťovou vodu , plastové jímky , nádrže na vodu , ploché nádrže na dešťovou vodu , sestavy na dešťovou vodu , aj…. S touto nádrží si můžete zadržovat vodu z okapů. Tovar skladom - ihneď k odberu.


Nádoby, nádrže a sudy na vodu Nabízíme klasické plastové sudy na dešťovou vodu a speciální plastové nádoby na dešťovou vodu. Hospodaření s dešťovou vodou patří mezi aktuální témata. IBC kontejneru je z pozinkované oceli, materiál vnitřní nádoby je vyroben z HDPE. IBC repasovaný kontejner je vhodný pro přepravu a skladování kapalin.


Klapkový výpustný ventil zaručuje bezpečný a přesný odběr kapalin různé viskozity. Nažloutlá vnitřní nádoba, částečně zrezlá konstrukce - vhodné pro zahrádkáře na užitkovou vodu. Díky svým rozměrům umožňují instalaci také v suterénech domů. Velký výběr nádrží na dešťovou vodu. Nádrže designové, praktické, zahradní zásobníky, nadzemní a podzemní konstrukce.


Nádoby , nádrže a zásobníky na vodu v široké nabídce objemů a provedení. Dekorativní nádrže imitující dřevěný su kamennou zeď, amphora. Nádrž na dešťovou vodu je samonosná, z kvalitního plastu. Vhodná ke skladování dešťové vody.


Mezi hlavní přednosti našich nádrží patří usazení bez betonáže a betonového podloží.

Jedná se o kvalitní německou jímku. Jedna z nejprodávanějších samonosných plastových nádrží na dešťovou vodu. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu.


Nádrže na dešťovou vodu za bezkonkurenční ceny. Doprava po celé ČR, vše skladem, sestavy na dešťovou vodu - výhodně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky