pátek 31. července 2015

Závěsná ratanová houpačka

Markendessous von Prima Donna. Versand - jetzt online kaufen! Cena včetně polstrů a závěsného lana. Jednoduchá instalace, přenosná kamkoliv, skvěle si na ní odpočinete a pohoupete.


Parádně si na ní odpočinete. Je vhodná pro osobu, pro kterou bude posezení na houpačce jako spočinutí v ráji.

Ratanová závěsná houpačka SARAH. Barva brown wash - medová s vymývanou hnědou. Elegantní závěsná houpačka je vyrobena z pravého ratanu. Polstr je pratelný na 40°C.


Materiál : rustikální (šedivý) ratan. Rustikální ratan připomíná styl romantické Provance. Za příplatek 5Kč lze koupit také řetě. Medová ratanová houpací klec XL závěsná s polstrem je vhodná jako dárek, bude ozdobou každého vašeho interiéru a zároveň poslouží k příjemné.


Naším dodavatelem je výrobní společnost s patnáctiletou historií.

Houpačku nabízíme také v jiných variantách. Konstrukce z přírodního ratanu v. Houpací křeslo s pěnovým polstrem ALPHA. Letní slevy za zvýhodněné ceny do 18. Naše závěsné houpačky řady Junior nejsou určeny pro dospělé.


Závěsné vajíčko MATTIA z umělého ratanu pro osoby má pevnou konstrukci vypletenou syntetickým ratanem VIRO v hnědé barvě a je vhodná do bytu i na zahradu. Závěsná konstrukce je vyrobena z ocelových trubek. V ceně je zahrnut i polstr.


Jedná se o vysoce kvalitní, vodě odolný PE ratan. Nosnost houpacího křesílka je 2Kg. Tento produkt je vyroben z pravého ratanu – nejedná se o žádnou imitaci! Vyrobena je z přírodního ratanu, a to v šedivém rustikálním provedení.


Ceny si navíc můžete srovnat od těch nejlevnějších. Součástí je nadýchaný polštář v hnědé barvě potahové látky a také masivní závěsná konstrukce sloužící k zavěšení houpačky. Zvlášť lze zakoupit i řetěz s karabinou. Rám košatiny je hliníkový. Zahradní závěsná ratanová houpačka , tzv.


Samotná houpačka má rozměr 95x118xcm.

Pro správné fungování používají tyto stránky cookies. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte. Detailní popis produktu. Sedací koš je vyroben z kvalitního ratanu, který zaručuje dlouhou.


Podívejte se na aktuální letáky Sconto nábytek případně na aktuální produkty z kategorie Dům, byt a zahrada nebo zahrada - relax.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky