úterý 21. července 2015

Aquapark praha otevírací doba

Aquapalace Prag ohne Anstehen ben! Ihr offizieller Ticket-Anbieter! Buchen Sie Touren mit VIP-Eintritt! Genießen Sie 5-Sterne-Küche! Verpassen Sie keine Attraktion!

Machen Sie Ihre Reise einzigartig. die besten Aktivitäten. Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Poslední vstup do finské sauna v 19.


Zobrazit všechny aktuality. Aquacentrum Šutka je jedním z nejmodernějších plaveckých. CENTRUM BABYLON - ceník AQUAPARK. Sauna Parní lázeň Solárium Masáže.

Otevírací doba Ceník Bazény Atrakce Občerstvení. Informace Online rezervace Pravidla. Když se setmí, Vodní ráj se rozsvítí. Pro všechny, kteří do naš. Skvělá relaxace v bazénu s vířivkami, tobogány a dalšími atrakcemi.


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Whirpool, vzduchová masážní lůžka, protiprou dámská a pánská parní sauna. V celém areálu se nekouří.


AquaPalace Praha-Čestlice nabízí svým návštěvníkům tři paláce, které poskytují rozsáhlé možnosti jak zábavy, tak i relaxace. Palác relax má k dispozici plavecký bazén, ale odpočinete si ve vířivce či na masážní lavici. Dále se zde nachází bazén s potápěčskou jámou pro milovníky potápění do hloubek. Pá (večerní plavání) 20.


HONBA ZA POKLADEM - FOTOGALERIE. Minulý týden z pátku na sobotu prožily děti v našem aquaparku super dobrodružství. Aquasvět (aquapark) Chomutov je moderní sportovní a rekreační areál v městské části Zadní Vinohrady, nedaleko Kamencového jezera.


Je součástí sportovně a kulturně společenského areálu Nový Chomutov.

Přijďte se podívat do našeho moderního aquaparku! Určitě si příjemně odpočinete a zrelaxujete v bazénu, vířivce, divoké řece, brouzdališti nebo na. Doba a místo vyhrazení bude zveřejněna na pokladně. Při naplnění kapacity areálu nebude povolen vstup dalším návštěvníkům. Při překročení časového limitu nebo předplaceného vstupného je návštěvník povinen uhradit doplatek podle platného ceníku.


Jetzt Ihren Traumurlaub buchen mit TÜV und Geld zurück Garantie! Deutschlands größter Preisvergleich - mehrfacher Testsieger mit TÜV-Zertifikat! Naše čipové hodinky můžete použít na sedmi našich sportovištích a navíc získáte slevu na každém vstupu!


Sleva platí při nabití čipových. Obchody a služby Restaurace Plán centra PALLADIUM Moderní nákupní centrum. S nadcházejícími letními prázdninami dochází nejen k tradiční změně otevírací doby, která se prodlužuje o dvě.


Zakoupením tohoto náramku je možné využít atrakce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky