čtvrtek 23. července 2015

Vzrostlé tůje prodej

Prodej tůjí různých velikostí i druhů. Thuje prodej , tuje a okrasné dřeviny. Jsme česká rodinná firma s tradicí, mezi naše činosti patří pěstování okrasných dřevin a thují, údržba a. Na fotkách jsou kontrétní smaragdy, žádná fotomodeláž!


Velice pěkné rostliny sytě zelené barvy, kuželovitého tvaru. Chcete zvýšit šance na prodej vystaveného předmětu? Využijte možnost zvýhodnění svého inzerátu před ostatními. Zvlášť v zimě je žádoucí mít okna na jih a nechat se prohřívat zimním sluníčkem. Konečná cena může být navýšena v závislosti na velikosti jehličnanu.


Nízk pomalu rostoucí jehličnan kulovitého tvaru. Vhondý do skalek či vřesovišť. Prodám 20ks krásných tújí smarag vysazené před lety, výška ca. Vlastní vyjmutí z půdy i odvoz, po dohodě možno zajistit.


Všechny dřeviny na živé ploty nabízíme v různých druzích a velikostech. Vzrostlé túje smarag prodám , na prodej. Prodam tuje vzrostle ,jedna je cca 8m vysoka,druha cca 4m vysoka.


Thuja occidentalis Smaragd rostliny pro živé ploty v různých velikostech. Nabízím prodej stromků švestek odrů odrůdy sliv, kvalita ,záruka. Přijďte si je prohlédnout a vybrat si z vystavených rostlin popřípadě z nabídkových listů a katalogů vzrostlé dřeviny dle vašich představ. Jehličnaté stromy vzrostlé. Velké jehličnany pěstujeme jako naši specialitu.


Od většiny rodů vždy několik druhů a kultivarů. Popis: Přenecháme zdarma ks thují, viz foto stromů v. Listnaté stromy vzrostlé. Jsou to velké listnaté stromy - metrů vysoké, ve stáří - let. Projděte si inzeráty vzrostle tuje na inzertním serveru AVÍZO. Nutný vlastní odvoz Olomouc - Radíkov, tel.


Nebo si k nám vložte inzerát zdarma. Kupte si raději nižší, čím větší budete usazovat, tím větší budou náklady na vysazení a riziko, že se tak velké stromy neuchytí. Pěkný večer, je možné přesadit vzrostlé thuje, které už mají možná let a jsou momentálně zastřihlé tak cca na 20m?


Mám na mysli přesadit a. Nemusíte mít čas ani trpělivost čekat desetiletí abyste se kochali vzrostlou zahradou. Zahrada je celá oplocena, mírně svažitý pozemek se vzrostlou borovicí, keři, z jedné strany pozemku jsou vzrostlé tůje. Parkování je možné přímo na pozemku.


Při koupi bude převeden i podíl na přístupové cestě. V obci je prodejna potravin, restaurace, úřad. V případě dotazů či zájmu o prohlídku mě neváhejte kdykoliv kontaktovat. Zahrada o rozloze 5mje oplocena a absolutní soukromý zaručují vzrostlé tůje. Ze zahrady je vstup do podsklepené části domu, která slouží jako technické zázemí pro údržbu zahrady a domu.


Celý pozemek je oplocen a na okrajích sousedících s velmi příjemnými sousedy jsou vzrostlé tůje které zajišťují dostatek soukromí. Ideální pro rodiny s dětmi nebo pro klienty kteří vyhledávají klid spojený s přírodou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky