čtvrtek 23. července 2015

Venkovní altán

Heute Reduziert Und Heiß Begehrt. Jetzt Plätze Sichern, Da Preise Steigen. Chcete nový altán pro trávení volných chvil s rodinou a přáteli?


Přístřešek, který vás ochrání před žhnoucím sluncem. Altán na zahradě je prima. Kryté posezení, které ochrání před deštěm.


Nic se nemá přehánět, a to ani útěk ze zahrady při malé přeháňce či naopak prudkém slunci. Zahradní stany a altány pro venkovní relax i oslavy. Po skončení sezóny můžete svůj altán složit a uschovat do malého balíčku. Protože jsou altán , příštřešek i zahradní pergola stavebnice, lehce se převážejí i uskladňují.


Na vás si žádný aprílový deštíček ani silné sluneční paprsky nepřijdou. Tedy pokud se při posezení venku ochráníte před rozmary počasí. Klasická robustní konstrukce z hranolů KVH. Venkovní altán OPENKOTA neobsahuje venkovní grill, avšak za příplatek je možné jej doobjednat.


Kota je dodávána jako stavebnice s manuálem, nebo na klíč s montáží a dopravou, kterou Vám naceníme individuálně. Součástí Open Koty je také dřevěná rohož. Děti se jistě zabaví na novém dětském hřišti s pískovištěm, skluzavkou, houpadlem, kreslícím domečkem, dřevěným autíčkem a odstrkovadly. Skládací altán s klasickým výsuvným mechanismem, který díky menším rozměrům ve složeném stavu umožňuje přepravu do místa potřeby. Svrchní materiál střechy 420D Oxford je ošetřen zátěrem proti průtoku od dešťě.


Dolní stěny z PC desky, horní okna a střešní panely společně tvoří zcela uzavřenou konstrukci. Průhlednými horními panely dovnitř proniká přirozené světlo. Posuvné dveře poskytují snadný přístup.


Rozměr altánu je Rozměr altánu je nbsp;Praktický altán Happy Green vám poskytne dokonalou ochranu před sluncem a povětrnostními vlivy, ať už jej využijete pro každodenní posezení na zahradě či pro oslavy a svatby. Ocelový rám zaručí stabilitu v terénu, kvalitní materiál vysokou odolnost vůči prudkým dešťům i oslňujícím slunečním paprskům. Nabízí stín, když slunce praží a přitom si užíváte teplé dny na zahradě.


Topas je velmi stabilní díky. Pokud altán plánujete využít na zahradní párty, doporučujeme investovat do odolného nepropustného zahradního stanu, se kterým vytvoříte útulný prostor uprostřed vaší zahrady, do kterého se vejde větší množství lidí. Pevný altán , který funguje jako ideální řešení pro ochranu před sluncem. Fühl dich mit Airbnb weltweit zuhause.


Zastřešení pro venkovní posezení - altány, pavilony, párty stany, pergoly a markýzy. Se svým krásným šestihranným designem altán skvěle zapadne do vaší zahrady či na dvorek. Venkovní rolety pro stínění altánu mohou mít neprůhlednou markýzovou textilii nebo screenovou látku, která během dne umožňuje výhled zevnitř ven, ale blokuje pohledy zvenčí, takže vytvoří současně soukromí i stín. Populární jsou také screenové rolety v kombinaci s průhlednou fólií.


Máte-li zahradu či alespoň kousek volného pozemku, kde rádi trávíte svůj volný čas, neměli byste o zahradním altánu dlouze přemýšlet. Jak postavit zahradní altán. Máte-li vybraný typ altánu i jeho umístění, připravte si potřebný materiál a nástroje a můžete se pustit do samotné. Cube není jen zahradní altán , je to zcela nový pohled na možnost trávení volného času ve Vaší zahradě. Je to venkovní prostor pro Vás a pro Vaše blízké, který se zcela přizpůsobí Vaším požadavkům.


Klokanice má malého klokánka. V zimě se narodila tři jehňata. Jejich matka neměla dost sil pro všechny tři, proto jsme odkojili dvě z lahve.


Navržený altán je součástí většího zahradního celku. Nepromokavý altán v moderním designu, který se výborně hodí pro posezení s přáteli, na kempování v přírodě nebo třeba na rybářskou výpravu. Můžeme si vybrat z více či méně zabudovaných verzí, celkem otevřených nebo s jedním vstupem. Prostorná zahrádka, venkovní altán , salónek s krbem.


Restaurace je ideální k pořádání svateb, oslav, večírků. Uspořádejte u nás vlastní akci Skvělé prostředí pro pořádání společenských akcí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky