středa 26. srpna 2015

Anona ostnitá

Der Nahrungsmacher entwickelt, produziert und verpackt hochwertige, innovative Nahrungsmittel in den Bereichen Wellness- und Fitnessnahrung, Sportnahrung und vegane Nahrung sowie Eisprodukte. Rádi by jsme Vás seznámili s tímto zdraví prospěšným ovocem a nabídli Vám jeho dodání pro vaše potřeby. Je to malý strom, který dosahuje maximálně výšky osmi metrů. Velké plody ve tvaru protáhlé ostnaté koule na něm působí velmi výrazně.


Tyto plody mají bílou, nakysle sladkou dužinu, která se buď přímo jí, nebo se z ní dělají ovocné nápoje, dřeně a podobně.

Láhevník ostnitý česky též anona ostnitá , anona měkkoostenná, láhevník měkkoostenný a láhevník ostnitý je ovocný strom z čeledi láhevníkovité. Plod nebo případně i celá rostlina se lidově nazývá quanabana, gunabana, guanabana, velký či ostnitý corossol, ostnitý cachiman, graviola nebo soursop. V Peru má dodnes svoje významné místo v tradiční medicíně. Uvedené články a popisy slouží pro informační a vzdělávací účely.


Informace jsou sepsány na základě dostupných vědeckých studií(člověk, zvíře, in vitro), klinické zkušenosti nebo tradičního využití. Stálezelený malý stromek až metry vysoký. Listy jsou střídavé, na větvích nápadně.


Je to, protože určité velké korporace chtějí dostat zpět svoje peníze utracené za roky výzkumu při snaze vytvořit syntetickou verzi tohoto k prodeji.

Díky annocenovým acetogeninům, které mají všestranné účinky, jsou léčivé téměř všechny části stromu: plody, semena, kořeny, kůra i listy. Strom pochází pravděpodobně z Antil, Střední Ameriky a severu Jižní Ameriky. Pochází z Jižní Ameriky. Kůra je tmavě hnědá, hladká, u starších rostlin vrásčitá. Větvičky jsou sametově plstnaté.


Takejto chyby sa dopúšťa mnoho ľudí, ktorí nevedia, že až spoločné pôsobenie napríklad s produktami Sangre de drago , Cytosan , Lapacho , … výrazne zvyšujú účinnosť terapie a tým aj nádej na prekonanie rakoviny. Její domovinou je Jižní Amerika. Porazí ji, ale ona mrcha se vrací. Koupila jsem jí proto tuto bylinu na posílení a mamka se cítí dobře. Určitě, až ji dobere, budu jí objednávat znovu.


Graviolu anonu užívá a uvidíme, co bude dál. Anona účinně útočí na zhoubné buňky typů rakoviny a může je zabíjet, včetně rakoviny tlustého střeva, prsu, prostaty, plic a slinivky. Na rozdíl od chemoterapie složky extrahované ze stromu graviola selektivně pronásledují a zabíjí pouze rakovinné buňky a nepoškozují zdravé buňky.


Anona se dá sehnat minimálně v jednom obchodě v centru Prahy. Obchod se jmenuje Frutapura a nachází se v ulici Rámová, kousek od Nám. Anona graviola ostnitá , kde nejlépe koupit?

Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Klidně to může být ve skutečnosti jen gramů listů vymáchaných do půl litru vody. Nejpopulárnější je odvar z listů gravioly, který je indiány považován za bojovníka s kardiovaskulárními neduhy, zažívacími obtížemi i parazity. Je to proto, že určité velké korporace chtějí dostat zpět svoje peníze utracené za roky výzkumu při snaze vytvořit syntetickou verzi k prodeji. Takže když to teď víte, můžete pomoci kamarádovi v nouzi, když mu to sdělíte.


Anona ostnitá je zelený stromek, který dorůstá až do m. Rozšířila se do dalších tropických oblastí, kde se pěstuje pro plody a pro své. Přírodní bylinný extrakt z listu léčivé rostliny anony ostnité. Charakteristické sú jej neopadavé, zelené, polodlhé, lesklé listy, chutné a výživné plody, známe ako guanabana. Jedná se o dřevinu dorůstající až do výšky deseti metrů. Annona diversifolia Safford.


Má zelené, podlouhlé listy, které neopadávají.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky