středa 26. srpna 2015

Schůdky pro domácnost

Hliníkové schůdky pro domácnost za trvale nejnižší ceny. Skládací schůdky Hailo jsou ideální pro rychlý a snadný přístup k trochu výše uloženým věcem každodenního života. Stvořeny přímo pro vysoké. Dosažitelná pracovní výška Vaše výška.


Požadovaná pracovní výška.

Vlastnosti Extra široké stupně Bez. Provozovatel webu HighTech Industries s. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Jsou vyrobeny z kvalitních hliníkových profilů a. Jednostranné schůdky jsou vyrobené z 1. Přední nohy mají rozměr profilu × mm zadní × mm.


U vyšších modelů jsou nohy vyztuž. Uvedené ceny a dostupnost zboží jsou platné pro Vámi zvolenou prodejnu OBI.

Všechny uvedené ceny jsou v českých korunách vč. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Tento eshop používá pro zkvalitňování služeb, správné fungování a analýzu návštěvnosti soubory cookies. Prohlížením těchto stránek s tím souhlasíte.


Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu. Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen.


Wir machen die Rückgabe einfach. Jak hliníkové schůdky do domácnosti, tak i hliníkové schůdky pro použití v obchodech, skladech či firmách pro manipulační, montážní, údržbářské a podobné práce. A skládací hliníkové schůdky pro domácnost nemusí být pouze užitečným pomocníkem, ale mohou být třeba i vhodným dárkem. Schůdky pro domácnost anebo nějaký menší žebřík patří mezi pomůcky, bez kterých se v podstatě neobejdeme.


Skládací hliníkové schůdky s jednostranným vstupem a čtyřmi stupni. Plošina má pojistkou proti nechtěnému sklopení při přemísťování. Počet testovaných produktů: 21.

Test pro Vás otestoval domácí schůdky. Test však ukázal, že při jejich výběru je potřeba dbát na bezpečnost. Hailo sklápěcí schůdky jsou ideální pro rychlé, nekomplikované dosažení věcí denní potřeby, usídlených o něco výše. Perfektně zhotoveny pro vysoké nároky každodenní potřeby:. Velká plošina na stání (2x 2mm) z plechu s prolisy.


Příčné vzpěry na podpěrné části. Od 6-ti stupňů popruhy proti rozevření. Hailo hliníkové schůdky a hliníkové žebříky pro domácnost a profesionální využití nabízejí bezpečnost a funkcionalitu na nejvyšší úrovni. S tmavě modrým držákem k uchycení.


Schůdky mají bezpečné protiskluzové nášlapy a nohy jsou opatřeny protiskluzovými koncovkami. Maximální nosnost je 1kg. Přihlášení k odběru newsletteru.


Máte zájem o zasílání informací o slevách a cenových akcích? Napište zde svoji e-mailovou adresu. Vybírejte stabilní kovové žebříky, klasické dřevěné štafle i schůdky pro domácnost v zaručené kvalitě.


Hobby žebříky a štafle nesmí chybět v žádné domácnosti ani dílně. Nabízíme širokou nabídku pro zahradu, dílnu, stavbu a domácnost na jednom místě. Veškeré produkty z nabídky máme skladem.


Největší nabídka značek EnPro, Stayer či Festa. Zaměřujeme se na produkty AquaStar, Emos, Leifheit a další. Najdete u nás také zahradní nabytek, zavlažovací systémy, vrtačky, pily, žebříky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky