čtvrtek 20. srpna 2015

Lehátko se stříškou

Vychutnejte si čas venku ještě o něco lépe a více. K užití odpočinku vám skvěle poslouží zahradní lehátko a dokonce takové, které není jen tak. Polohovatelná stříška zajistí, že vám nebude svítit do očí, a vy si tak můžete číst třeba oblíbenou knížku. Praktickým doplňkem lehátka jsou také opěrky na ruce nebo výsuvný příruční stolek.


Zahradní skládací lehátko se stříškou - černé. Protiskluzové nožičky s.

Lehátko je vhodné pro odpočinek na pláži i zahradě. Ratanové zahradní lehátko hliníkové se stříškou černá Víceúčelový ratanový zahradní nábytek, který díky svému promyšlenému. Vysoce kvalitní skládací lehátko je vybaveno nastavitelnou stříškou , takže si už nikdy nebudete muset při opalování dělat starosti z oslnění sluncem. Praktické vysoce kvalitní hliníkové skládací zahradní lehátko se stříškou na kolečkách. Pohodlné zahradní lehátko ze stabilní hliníkové konstrukce.


Komfortní lehátko s integrovanou stříškou a polštářem Vám zajistí poklidné relaxační hodiny v zahradě, na terase nebo u bazénu. Udělejte ze své zahrady, terasy nebo ze svého balkonu oázu relaxu díky zahradnímu lehátku Blumfeldt Panamera. V horkých letních dnech.

Na lehátku lze odpočívat i při. Praktické lehátko , které může být použito jako vozík pro odvoz věcí třeba na pláž. Většinou se k výrobě používají ocel, hliník, případně slitiny.


Jelikož kov je poměrně tvrdý, ještě se na povrch lehátka dává polstrování, jež můžete kdykoliv obměňovat. U kovu si budete pochvalovat zejména nenáročnost na údržbu. S naším vysoce kvalitním zahradním lehátkem z polyratanu se stříškou pro osoby se Vaše zahrada, balkón, terasa či zimní zahrada stanou oázami odpočinku.


Tak tohle bude poležení! Elegantní a stylové lehátko pro osoby. Moderní design - ideálně se hodí na zahradu nebo na terasu. V balení obdržíte i extra polštářek. Modré zahradní lehátko se stříškou a kolečky skládací stříbrná kostra.


Skládací lehátko na kolečkách se stříškou. Pevný hliníkový rám, nastavitelné stínítko, snadné. Plážové - zahradní skládací lehátko.


Pokud milujete odpočinek na zahradě či u bazénu a opalování, nesmí vám doma chybět plážové lehátko. Konstrukce tohoto lehátka má nosnost až 1kg a je. Velmi rychlé vyřízení objednávky, příjemný personál, levný poplatek za dopravu.


Dodané výrobky jsou opravdu.

Hledáte zahradní lehátko se stříškou ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost. Je velmi pohodlné a vybavené stříškou , která vás ochrání před nadměrným sluncem a zpříjemní. Ddlouhá životnost díky odolnému textilnímu potahu OBI Houpací lehátko Palmdale se sluneční stříškou a podstavcem textil antracit koupit teď v OBI! Spojky, postřikovače ,konev. Dekorační materiály a truhlíky.


Ratanové lehátko Isabel se zastřešením se stane modním doplňkem vašeho interiéru, terasy nebo zahrady. Je vhodné pro vnitřní i venkovní použití.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky