čtvrtek 20. srpna 2015

Obal na gril campingaz

Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung. Sicher durch den Winter. Riesenauswahl an Markenqualität. Folge Deiner Leidenschaft bei eBay!


Kostenloser Rückversand.

Veškeré informace o produktu. Zapínání na zip a přesky umožňuje změnu velikosti. Náš obchod je dobře zásoben nejenom grily. Nabízejí vše, co je potřebné pro pohodové grilování.


Velké grilovací plochy rozdělené na. Lieferzeit 1-Tage, EUR Porto, Skonto. Campingaz , obal na gril.

Nejste si jistí, jaký ochranný obal pasuje na váš gril ? Nie ste si istí, aký ochranný obal pasuje na váš gril ? Stahovatelný lem zajišťuje dokonalé zakrytí grilu. Die besten Produkte im Test. Jetzt Produkte vergleichen! Leckeres Essen in gemütlicher Runde: Große Auswahl an Grills und Zubehör! Obal na gril CAMPINGAZ Master XXXL.


Odolný vůči chladu, slunci a dešti. Díky zipu a přeskám možno upravit na dvě. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Personalizaci a cílenou reklamu si můžete vypnout v nastavení prohlížeče. Vďaka očkám v spodnej časti a možnosti sťahovania na šnúrku sa hodí najmä na prikrytie záhradného nábytku , bez toho aby ste sa museli obávať, že obal odnesie vietor. Ochranné obaly) Hodnocení produktu:.


Perfektní příslušenství ke grilu CAMPINGAZ - ochranný obal na gril , keramický pizza kámen s nerezovým plátem pro přípravu pizzy na grilu, připojovací.

Popis produktu CAMPINGAZ Univerzální obal na gril Premium XL. Povlak odolný proti slunci, dešti a zimě. Vyrobeno z materiálu PEVA, robustního vysoce. Obal – na udiareň s objemom 150l, ochrana pred premenlivým počasím ale aj proti škrabancom a prachu, z kvalitného, vodoodolného a trvanlivého PVC 420D s. Velikost XL je vhodná na grily řady Series RBS, Series Classic.


Je vyroben z polyesteru v klasické černé barvě s logem značky. Stahovací šňůrka s očkem pro bezpečné upevnění povlaku na gril. Zásilku můžete očekávat v úterý 30. Rozměry desky jsou × cm. Tenhle kousek už si ode mě bohužel nekoupíte.


Můžete mi tu nechat svou e-mailovou adresu a. Ako darček od nás dostanete ochranný obal a sadu na pripojenie grilu k PB fľaši.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky