pátek 21. srpna 2015

Plastové nádrže na vodu bazar

Vyberte si co potřebujete z 6aktuálních inzerátů nádrž na vodu. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Nabízím kadibudku 1x 1Je nová z konstrukce trámů a OSB desek,má nádrž na cca 70L s výpustným kohoutem.


Do nádrže se nalije chemikálie na přírodní bázy která rozpouští kal. V kadibudce je věšák, WC sedátko,osvětlení a zrcadlo. Možnost dopravy po celé ČR za 89-Kč.

Predám plastové nádrže na vodu. Sú vhodné do záhrady na polievanie, na skladovanie vody a rôznych tekutých materiálov. Nízkoprofilové podzemní nádrže na vodu FLAT slouží jako jímka na zachytávání dešťové i splaškové vody (žumpy). Zachycená dešťová voda se dále využívá k zalévání zahrady, splachování nebo praní.


Jímky jsou vyrobeny z jakostního polyethylenu metodou rotačního odlévání s potravinářským atestem. Nádrž je vyrobena z bílého pastu, vyztužená klecí ze zinkových trubek a má kovovou základnu ze. Zahradní sud na vodu 2L.


Plastové nádrže o objemu 2litrů určené pro sběr užitkové dešťové vody jsou vyrobeny z HDPE.

Je vlnitá, samonosná, pevná v tlaku, dobre kotví v zemi, bez potreby betonáže. Všechny nádrže na dešťovou vodu splňují podmínky dotace „dešťovka „ Prohlédněte si naše produkty. Sběr dešťové vody pro účely zalévání zahrad. Plastové designové nádrže na vodu slouží také jako dokorativní prvek na zahradě. Nejčastěji to bývá „vyplýtváním“ na zálivku zeleně poté, co už je zemina schopna pojmout určité množství vody.


Pokud chceme dešťovou vodu využívat dlouhodoběji, například pro splachování toalet, zalévání, mytí, je nutno prostor nádrže zvětšit o objem, který bude v nádrži průběžně k využívání. Nezapomeňte si také prohlédnout naši nabídku IBC kontejnerů, které jsou vhodné také ke skladování kapalin. Nabídka na serveru Levné jímky. Levné plastové jímky, septiky, čističky odpadních vo vodoměrné šachty, čerpací jímky, filtry pro dočištní vody. Bezplatná inzercia, plastove nadrze predaj a inzercia.


Vhodné pre všestranné použitie, či už v záhrade na vodu na polievanie a vodu pre zviera. Inzeráty plastovou nádrž - aktuální inzeráty na Sbazar. V plastové nádrži uskladníte dešťovou vodu a následně ji použijete na zalévání zahrady, WC nebo praní.


Hodí se pro rodinné domy i rekreační objekty. Ušetříte až polovinu vody spotřebované v domácnosti a na zahradě. Jedná sa predovšetkým o vysoko kvalitné, lacné plastové nádrže , ktoré sú určené pre použitie ako: septiky, žumpy, akumulačné nádrže , nádrže na dažďovú vodu , čerpacie nádrže a vodomerné šachty, ale tiež domové čističky odpadových vôd alebo filtre na dočistenie odpadových vôd.


Zelená má objem 10ma biela 9m3.

Nádrže u nás stoja dlhšiu dobu, nevieme zaručiť tesnosť. Entdecken Sie die große Auswahl an Musik - Klassiker und aktuelle Top-Hits! Nádoby, nádrže a sudy na vodu Nabízíme klasické plastové sudy na dešťovou vodu a speciální plastové nádoby na dešťovou vodu. Hospodaření s dešťovou vodou patří mezi aktuální témata. Jsou vhodné pro instalaci do písků, štěrků i jílů v. Neporušená nádoba je vyčištěná chemickou cestou a vypláchnuta horkou vodou.


Nádrže na dešťovou vodu za bezkonkurenční ceny. Doprava po celé ČR, vše skladem, sestavy na dešťovou vodu - výhodně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky