úterý 25. srpna 2015

Levandule proti molům

Riesenauswahl an Markenqualität. Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu. Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen.


Wir machen die Rückgabe einfach. Buchen Sie Ihr Wunschhotel schnell und einfach mit der HDE Preisgarantie. Nepříjemností starších prostředků proti molům býval jejich zápach. Naši dědečkové pokud nechtěli mít šaty prožrané od molů, museli páchnout. Známé byly velké bílé kulaté tablety, jejichž hlavní přísadou byl naftalín.


Místo naftalínu se dnes využívá p-dichlorbenzen. Co moli dále nesnáší je cedrové dřevo, tabák, levandule, černý bez, jalovec, pelyněk, sušená citronová kůra, rozmarýn, hřebíček, mařinka vonná. Stačí si tedy ušít anebo koupit plátěné pytlíčky a umístit do nich tyto bylinky a koření a rozvěsit po domě, do skříně i spíže. Orion Totální ochrana kuličky proti molům jsou insekticidní přípravky, které zabíjí šatní moly po dobu měsíců. Každá kulička je balena jednotlivě.


Insekticid chrání oblečení a látky proti molům šatním. Je uložen v sáčcích s mikrootvory, které mohou být umístěny přímo k oblečení, aniž by na. Biocidní prostředky proti molům ve formě rozprašovačů, sprejů, lapačů a nástrah. Dnes je každý krok, který šetří životní prostředí krokem vpřed. Nemusí přitom vždy jít o radikální řešení, které je drastické a nepohodlné.


Pokud se ptáte kdy levandule kvete, máme odpověď. Dorůstá výšky většinou až cm. Můžeme ji najít například v Řecku, Dalmácii, Španělsku či ve Francii. Varování Účinná látka: g transfluthrinu ve 1g přípravku.


Levandule kvete od června do srpna. Vysoce toxický pro vodní organismy, s dlouhodobými účinky. Pravděpodobně nejstarší metodou na odpuzování šatních molů je voňavá bylinka levandule. Tenhle středomořský zázrak je stejně jako mnoho dalších. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Raid proti molům s vůní levandule : doručení domů nebo na prodejnu. Následovat by měly prostředky proti molům , které pořídíte v drogerii. Dejte přednost těm na bázi feromonů, chemickým lapačům se kvůli možnému kontaktu s potravinami raději vyhněte.


Jedná se vlastně o jakési „mololapky“. Háček proti molům je obohacen o aroma levandule, které příjemně provoní váš šatník a zároveň bude moly odpuzovat. Návod k použití Odstraňte obal a háček umístěte do skříně, šatníku či zásuvky. Zanechá je příjemně provoněné.


Abychom vám usnadnili rozhodování, zobrazujeme také recenze tohoto produktu z e-shopu MojaLekáreň. Věříme, že informační hodnota recenze převáží nad tím, že se při čtení trochu potrápíte se slovenštinou. Závěs lze používat v šatnících, skříních, zásuvkách, kufrech apod. Specialisté na drogerii a kosmetiku. Doručení až domů nebo osobní odběr.


RAID gel háčky proti molům levandule je účinný prostředek, který nejen odpuzuje ale i hubí moly šatní žijící v domácnosti ve všech vývojových stádiích. Chrání Vaše oděvy po dobu až troch měsíců. Obsahuje geraiol, citral, d-limonene, coumarin a oct-1-en-3-yl acetate. Může vyvolat alergickou reakci. Mnoho z nás používá sušené květy levandule proti šatním molům , které aromatická silice, na rozdíl od nás, doslova odpuzuje.


Bonusem je pak to, že šaty a prádlo krásně provoní. Ne každý už ale ví, že právě drobné fialové květy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky