středa 19. srpna 2015

Lisovací kleště na měď

Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete vypnout v nastavení prohlížeče. Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Informace, jak tyto stránky používáte, jsou. Jedná se o základní ruční nářadí , které je skoro vždy nezbytné.

Nabízíme ty nejkvalitnější produkty z tohoto sortimentu. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. REMS je inovativní výrobce strojů a nářadí na opracovávání trubek. This feature is not available right now.


Wire Ferrules Explained: Why are Ferrules Used and How are Ferrules Crimped - Duration: 6:21. K lisování potrubí PEX (PEX-AL-PEX) lze použít kroužky U nebo H. Díky tomu jednoduché, nákladově výhodné skladování. Kleště lisovací ) Hodnocení produktu:.


Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze.

Jsou z lisovaného chromovaného plechu a mají výměnné čelisti- válečky s rovnou plochou. Chcete si pořídit kvalitní a profesionální lisovací kleště ? Přesvědčte se sami na Topenilevne. Vestavěné ráčny s mechanismem uvolnění zajišťují optimální lisování. Velké robustní automatické lisovací kleště pro zakončovací kabelové dutinky o průřezu 6-16mm2.


Skladovací teplota -až 70°C. Materiál nekovových částí FR plast podle UL94-0. Univerzální, praktický přístroj na výrobu lisovaných spojení všech běžných systémů s lisovanými tvarovkami. REMS lisovací kleště, také pro vhodné pohonné jednotky jiných výrobců.


Vhodné pro velikosti dutinek od - mm 2. Lisovaná spojení Ø 10–(108) mm. Sortiment kleští na lisování kabelových koncovek jako jsou dutinky, očka a konektory. Um die ausgewählten Produkte dem Warenkorb hinzuzufügen, klicken Sie auf das entsprechende Symbol neben dem Produkt. Fosfátováno - leštěná hlava, plastové návleky Nové lisovací kleště nabízí i přes kompaktní rozměry a velmi dobrou manipulovatelnost překvapivě vysoký převodový poměr - obz. Spojování lisováním je mnohem rychlejší než pomocí tradiční techniky (pájení, svařování, lepení) a vede ke snížení nákladů na instalaci.


Zalisuje to jen půlku dutinky. Krimpovací kleště na kabelová oka s celkovou délkou 3mm a pracovním rozsahem 6–mm2. Celková délka kleští 520mm. Pouze pro lisovací objímky typu OVAL.

V této sekci nebylo nalezeno žádné zboží. Speciální kleště pro řešení koncovek u datových i jiných kabelů, odizolování apod. Klestě lisují lana a 4mm.


Kvalita a dlouhá životnost. Maximální střih lana 5mm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky