pátek 28. srpna 2015

Zahradnictví praha

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. V našem zahradnictví a e-shopu naleznete námi vypěstované trvalky, skalničky, bylinky domácí i exotické, vše v mimořádném sortimentu druhů a odrů pěstované za přírodních podmínek.


Vítáme Vás v našem e-shopu, který se specializuje zejména. Jsme pěstební a prodejní zahradnictví, pokud se momentálně nedovoláte, omluvte nás, ale věnujeme se právě zákazníkům v zahradnictví, nebo připravujeme vaše objednávky, což platí zejména pro jarní sezónu.

Zahradní studio JAMI Gardens, s. Zasíláme rostliny poštou nebo si u nás můžete rostliny vybrat napřímo. Naší hlavní činností je pěstování trvalek, skalniček, koření a léčivých bylin v širokém sortimentu. Sháníte ověřeného dodavatele květin, stromů a zahrad na klíč? Společnost PragoFlora je zde pro Vás.


Uspokojíme i ty nejnáročnější botanické požadavky! V prodejním skleníku nabízíme sortiment pokojových rostlin, cibulovin, orchidejí, sezónních květin, doplňkové zahradnické zboží jako nářadí, semena. Pěstování okrasných dřevin má zde dlouholetou tradici.

Zákazníkům (velko- i maloodběratelům) nabízíme široký sortiment okrasných a ovocných rostlin ve vysoké kvalitě. Pěstujeme bylinky, skalničky, drobné ovoce, chryzantémy, okrasné dřeviny, balkonové rostliny. V nabídce je také sezóní sadba zeleniny. Je hned vedle prodejny zahradnictví.


S velkou radostí nabízíme nadmíru široký sortiment zdravých plodů od českých jablek a brambor, přes jihoevropské lahůdky až k několika tropickým druhům, jako jsou například banány či ananas. Zaručujeme zážitek pravých chutí a dokonalého zdraví. V našem zahradnictví vám můžeme nabídnout okrasné rostliny, ovocné stromky, balkonové květiny, trvalky, chrysantémy, nabízíme také doplňkový materiál jako květináče, truhlíky, substráty, mulčovací kůru, hnojiva a chemii k rostlinám. Dále nabízíme vazbu svatebních kytic a další svatební květinové doplňky.


Provádíme realizace zahrad. Praha – Vinoř, otevřeno denně – hodin. Vytrvalé květiny pěstujeme tradičními postupy. Vyberte si přímo ze školky. Rodinné zahradnictví v Oticích se zásilkovým prodejem.


Zeleň a zahradnictví : Dětské hřiště Koníček ve Stromovce má nové pískovišt. Není-li uvedeno jinak, financuje naši činnost hlavní město Praha. Blog System by Wordpress.

Free WordPress Themes from contracts template wordpress Pro. Okrasné zahradnictví Havlíček je zaměřeno na pěstování a prodej okrasných rostlin. Díky spojení pěstování a prodeje můžeme svým zákazníkům.


Pěstujeme květiny a zeleninu v nejvyšší kvalitě, přijďte se přesvědčit. Rostliny pro Vás pěstujeme v našich sklenících a na venkovních plochách. Zabýváme se také pěstováním trvalek, balkonových květin a letniček, ale i sazenic lesních dřevin pro rekultivace a výsadby lesa. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Pragoflora, s. Naše společnost nabízí komplexní služby v oblasti zakládání a údržby zeleně (od projektů po realizace), arboristické služby (péče o dřeviny, řezy a kácení stromů pomocí stromolezeckých technik) a provozuje zahradnictví (maloobchod i velkoobchod).


Vážení zákazníci, v současné době pracujeme na nové nabídce ovocných stromků pro podzimní sezónu, postupně budeme přidávat nové odrůdy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky