čtvrtek 27. srpna 2015

Držák truhlíku na parapet bez vrtání

Snadné uchycení truhlíku na parapetu, bez vrtání do fasády. Snadné přichycení buď k rámu plastového okna nebo pomocí samolepícího adaptéru k parapetu. Neviditelný držák na truhlík k uchycení na parapet bez vrtání do fasády.


Odeslání zítra 13Kč. Plastový držák na parapet k truhlíku do šířky cm. Držák na truhlík parapet - bílý.

Ahoj, vím, že je tu spousta „pěstitelek“ a chtěla bych se zeptat, jak upevnit truhlíky na parapetu. Umístění truhlíku s maceškami či muškáty na parapet je vůbec nejoblíbenější způsob, jak si zkrášlit obydlí kouskem živé přírody. A je přitom jedno, zda bydlíte v bytě nebo rodinném domě. Musíte ovšem vyřešit uchycení truhlíku , aby nedošlo k jeho uvolnění a pádu. Umožňuje neviditelné uchycení truhlíku na parapetu bez vrtání do fasády.


Nerezovou zábranu lze jednoduše zkrátit na požadovanou délku (podrobný návod v záložce Návody ke stažení). V případě úzkého parapetu lze umístit truhlík před zábranu pomocí držáků truhlíku (najdete v Příslušenství). Zábrana - rozpěrná nerezová tyč proti pádu truhlíku bez vrtání do fasády Zábrana proti pádu truhlíku z okenního parapetu v nerezovém provedení je vhodná k usazení mezi okenní špalety.

Truhlík je tímto uchycen, nespadne z parapetu a není přitom nutné vrtat do fasády. Je vidět pouze truhlík a nic nenarušuje vzhled domu. Montáž bez vrtání - dotažením (rozepření).


AGRO CS Česká Skalice vyrábí a prodává substráty a hnojiva pro pěstování všech druhů rostlin. Pokud umístíte truhlík na parapet okna v přízemí rodinného domu a. Nerezový držák truhlíku na zábradlí pro madlo 45mm. Technické informace: Pro madlo: pr.


Velikosti prosím vyberte výše. Tyč lze pouze zkrátit na potřebný rozměr seříznutím. Pokud máte spaletu okna mělkou, tak budete muset dát tyč k oknu a na ní přikoupit držáky trhlíku, které budou čnít ven na parapet. Do nich pak vložíte truhlík. Truhlíky plné převislých letniček se hodí nejen k venkovskému stavení, ale dokáží rozjasnit i obyčejné okno.


Zábranu truhlíku roztáhnete na požadovanou délu, zafixujete a otáčením koncového dílu rozepřete. Hák na truhlíky na parapet kovový černý 2ks Nastavitelný držák na truhlík je vhodný k zavěšení truhlíku na parapet. Odpovědět na otázku Skočit na nejnovější odpov. Nádherné převisy můškátů nebo surfinií jsou v určité fázi růstu tak těžké, že mají tendenci převracet truhlík na parapetu, zejména když se k tomu ještě přidá silnější vítr, máme pádem poškozené nejen rostliny ale také i truhlík.


My máme na domečku dřevěná eurookna a tam se musí lepit pojistka na parapet , což by asi u našeho taťky neprošlo. Na plasťáky ale stačí jen ten háček, takže super a instalace vteřinová.

Inzerát Zábrana - držák truhlíků bez vrtání. Trutnov, cena 295Kč, od michal. Popis: Popis: vyrobeno ze železné pásoviny tl. Barvy: hnědá nebo cihlová - terakota. Výhody : nepoškozuje fasádu, okapničku ani parapet , pro uchycení není potřeba vrtat do fasády uchycení zábrany dvěma.


Instalace univerzální kotvící techniky sušáku na prádlo pro plastová okna bez vrtání , zcela bez odejmutí záslepky odtokového kanálku! Pokud toužíte po instalaci sušáku na okno do parapetní drážky zaměřte stávající hodnoty venkovního okenního prostoru, kde bude sušák na prádlo, držák satelitní paraboly, držák truhlíku na vaší oblíbenou květinu atd. Zabrání pádu truhlíků z parapetu oknajako jakýsi držák truhlíků. Snadná montáž bez vrtání , Součástí balení je kolíček k dotažení a bezpečnostní lanko.


Dodává se ve velikostech, viz. Tyto rozměry jsou maximální. Tyče této zábrany na truhlíky lze seříznout pilkou na železo a zkrátit dle návodu na menší šířku špalety.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky