pondělí 24. srpna 2015

Zahradní bedna

Schnell und sicher online buchen. Jetzt buchen mit Booking. Viele Unterkünfte – tolle Preise! Ihre Buchung direkt bestätigt! Einfach, schnell und sicher buchen!


Nabízíme vám prostorný zahradní box na polstry a nářadí.

Naše boxy na nářadí jsou vyrobeny z kvalitního materiálu, zajištěna je tak vysoká životnost a odolnost. Designový plastový zahradní box v béžové barvě vhodný na ukládání potahů zahradního nábytku a nářadí. Lze jej použít v interiéru i exteriéru a je ideální pro použití v garáži, balkónu či terase. Chytrý a bezpečný způsob, jak uschovávat zahradní nářadí, polstrování zahradního nábytku nebo hraček z dětského pískoviště a dalších nezbytností. Zahradní nábytek koupit o objednat u OBI.


Nakupte si za výhodné ceny. Box na polstry je vynikající řešení. Konstrukce zahradní bedny je rozložitelná a uzamykatelná.

Výhodné ceny, dodání do. Víko je z pozinkovaného plechu tloušťky mm. Díky speciální úpravě vydrží jakékoli počasí a nepotřebuje být schovaná pod krytem střechy.


Jedinečná svým vzhledem. Kamkoliv ji postavíte, bude zdobit váš dům. V naší nabídce najdete základní venkovní nábytek k relaxaci. Náš zahradní outdoorový nábytek je moderní a využijete jej na zahradě, balkoně či terase. Tato bedna na nářadí má zásuvky, každá o maximální nosnosti kg, které nabízejí dostatečný úložný prostor k uspořádání celé řady typů nářadí.


Každá zásuvka je vybavena kuličkovými ložisky, které usnadňují otevírán. Praktická zahradní bedna určená pro venkovní použití. Některé jsou primárně určeny pro polstry, ale vložit do nich lze i deky, polštáře či květináče, v dalších můžete uskladnit rovněž nářadí, stejně jako hračky a umístit sem lze i zahradní nábytek, který lze složit. Hledáte zahradní bedna na nářadí?


U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo. Porovnejte ceny, zjistěte. Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a. Barva: antracitová, šedo-černá.


Rozměry: 120x46x58cm, materiál polypropylen.

Plastová bedna KIS Karisma bílo-šedá 2l. Truhla na polstry KARISMA. Využijte plastové úložné boxy, zahradní bedny pro úschovu Vašich. Boxy jsou mnohdy opatřeny i úchyty pro snadné přesouvání.


Kesper Víceúčelová bedna s víkem 2l borovice (1) Kesper Víceúčelová bedna s víkem l borovice (3). Objem 3litrů, rozměry 118x45xcm. Luxusní zahradní úložný box na polstry LOUIS z exotické dřeviny akácie.


Kvalitní zpracování s nerezovými uchy a olejovými písty. Stolová deska plastová imitace dřeva-barva šedá POLYWOOD. Garantujeme předání zásilky přepravci do hod od objednání. Některé modely jsou vyrobeny z plastu, zatímco jiné jsou vyrobeny ze dřeva. Dřevěná truhla má tu výhodu, že je to nejvíce ekologické řešení.


Populární u zákazníků jsou boxy z plastu napodobující přírodní materiály, jako je dřevo nebo ratan. Každý potřebuje své místo na odpočinek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky