pátek 28. srpna 2015

Nůžkový altan

Rozměry 2x2m, 2x3m, 3x3m, 3x5m a 3x6m. Náhradní díly konstrukce můžete zdarma získat během prvních dvou let z 5leté prodloužené záruky. Zahradní altán nůžkový 3xm All in One. Platba kurýrovi při přebírání zboží.


Stan je výškově nastavitelný se třema polohama. Při větru je nutné stan přikotvit pomocí. Kromě klasiky vás jistě zaujme také nůžkový stan, který se pyšní jednoduchou montáží a především rychlým složením. To vše v různých barevných provedeních, díky nimž budou zahradní párty stany a altány vaší zahradě opravdu slušet. Heute Reduziert Und Heiß Begehrt.


Jetzt Plätze Sichern, Da Preise Steigen. Jednoduché vrácení zboží do dní. Vítejte na webu stany-nůžkové. Naše společnost vznikla dne 15.


Zabýváme se prodejem party stanů, nůžkových stanů a altánů s. Ať už hledáte malý či velký, barevný či klasický, s bočními stěnami či bez – v našem sortimentu si jistě vyberete. Pokusíme se vás informovat o možnostech koupě levných altánů, o výhodách i. Nic se nemá přehánět, a to ani útěk ze zahrady při malé přeháňce či naopak prudkém slunci. Nůžkový stan nejen pro domácí akce. Vyberte si z mnoha barev i velikostí ten ideální nůžkový altán pro Vás. Případně model 2-v-s rozměry 3x6m v bílé barvě - ideální jako párty stan, přístřešek na auto… Ptejte se a objednávejte nůžkový altán.


Rám je vyroben z kovových profilů opatřených kvalitní práškovou barvou. Profily jsou sestaveny z odolných upevňovacích prvků. A vyberte si určitě i pokud hledáte klasický nůžkový altán. Hodila by se vám při výběru inspirace?


Prohlédněte si altány a pergoly z fotogalerie. Stany vyrábíme z kvalitní ocelové nebo hliníkové kontrukce, v mnoha standardních rozměrech, stan si můžete nechat vyrobit de facto na míru. Opláštění střech a bočnic jsou z kvalitních nehořlavých a voděodolných látek, které potiskujeme moderními technologiemi. Výborná kvalita zpracování. Hledáte nůžkový altán 3x3?


U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba. Velmi kvalitní a stabilní ocelový nůžkový. Díky nůžkovému mechanizmu je velice rychle rozložený i složený bez potřeby nářadí, šroubů apod. Konstrukce vyrobena z profilového materiálu, který obstojí 3x lépe nárazovému větru, než levnější trubkové provedení. Pracovní doba Po - Pá - hodDodací lhůta 2-dny.


Využijete ho na zahradě či terase, během. Prostor o rozloze 1metrů čtverečních, kdekoli potřebujete. Rychlá montáž nebo demontáž. Pouze minuty a máte střechu nad hlavou.


Skládací nůžkový altán Nejvíce mobilní variantou zahradního altánu je skládací nůžkový. Tento altán lze díky promyšlenému nůžkovému systému složit do malého balíku, který bez problému naložíte do auta a během chvilky rozložíte na jiném místě. Kvalitní provedení, jednoduchá manipulace a skvělé.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky