čtvrtek 27. srpna 2015

Stolní gril elektrický

Für Freizeit und Camping! Nur € Versand für über 15. Top Artikel von Berger und namhaften Marken. Tipps und saisonale Besonderheiten! Riesenauswahl an Markenqualität.

Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! Kostenloser Versand verfügbar. Deutschlands größter Preisvergleich mit über 53.


Elektrický gril s kombinovanou grilovací plochou je skvělou volbou pro vyznavače celoroční grilování. Pochutnejte si na grilovaných pochoutkách vždy, když na ně dostanete chuť. I takový gril samozřejmě může méně náročným uživatelům stačit. Kontaktní elektrický gril , který sám rozezná, co grilujete, a přizpůsobí tomu svůj program, je konečně tu!


Staňte se mistrem v grilování jediným stisknutím tlačítka.

Elektrický stolní gril Sencor SBF 106BK s kombinovanou, nepřilnavou grilovací plochou, termoregulací a funkcí keep warm pro udržování teploty. Vyjímatelná miska na odkapávání a protiskluzové nožky dodávají dostatečný komfort při grilování. Stolní elektrický gril vybírejte podle zpracování grilovací plochy. Důležité je, aby byl povrch nepřilnavý – tím se vyhnete zdlouhavému čištění.


Potěší vás i jeho zvýšená odolnost. Výkonný elektrický gril , který sám rozezná, co grilujete, a přizpůsobí tomu. Je to elektrický gril co Vám splní Vaše. Beef II od výrobce oneConcept to umožní.


Jednoduchý elektrický gril na venkovní či vnitřní použití jako stolní gril. Ani špatné počasí nepřekazí vaše plány, při pěkném počasí můžete gril díky stojanu umístit v zahradě. Je vhodný pro přípravu různých druhů grilovaného masa, ryb, zeleniny, sendvičů apod. Gril s otevíracím krytem s temperovaného skla kromě běžného Gril.


Stolní gril, jak už název napovídá, umožňuje svou stavbou a velikostí využití i na kuchyňském stole. Jeho výhodou je, že je využitelný celoročně. Na druhou stranu ale těžko obstojí při velkých akcích, většina modelů se hodí spíš na přípravu jídla pro dvě až čtyři osoby.


Je ve 1 stavu, po vyčistění bude jako nový.

Osobní předání v Dolních Břežanech, nebo Praze Modřanech. Díky stolnímu elektrickému grilu si pochutnáte na oblíbených grilovaných lahůdkách bez přebytečného dýmu a nutnosti dokupovat palivo. Stolní zahradní gril vhodný nejen pro grilování na zahradě či jen na balkoně, ale také třeba při venkovním táboření, na chatě, či v kempu. Nízká hmotnost, minimální rozměry a. Praktický stolní elektrický gril ideální pro grilování všech druhů mas, ryb, zeleniny i pečiva. Pro stolní grilování jsou jako dělané také elektrické grily z nové kolekce Weber Pulse, vyvinuté speciálně pro městské grilování, tedy i pro grilování na stole.


Grilovací plocha: NEPŘILNAVÁ. Poškozeno Výprodej Elektrický BBQ gril Beper BT4-. Málo používaný, hezký stav, funkční.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky