čtvrtek 20. srpna 2015

Polstry a sedáky

Ak hľadáte kvalitný podušky na záhradný nábytok , ste na správnom mieste. Kvalitní polstry na zahradní nábytek. Pokud hledáte kvalitní polstry.


Chcete si užít zasloužený oddech a pohodlný odpočinek na Vaší zahradě či terase? On-line prodej i vzorková prodejna. Sedáky na zahradní lavice jsou vyplněné molitanem a polyesterem, potah je z bavlněné směsové tkaniny.


U nás si vyberete z nabídky polstrů na zahradní lavice nebo lavičky, které zajistí komfortní posezení v zeleni Vaší zahrady. Pro šikovné máme i samostatné potahy a látky na nábytek. Použité materiály zaručují stálobarevnost, dlouhou životnost a snadnou údržbu. Polstry a polštáře koupit o objednat u OBI.


Vedle velmi kvalitní sériové výroby za přijatelné ceny Vám také nabízíme možnost individuálního vyhotovení Zakázkové šití na míru provádíme i v. Zakoupili jste náš ratanový nábytek s polstry , a polili jste ho vínem? Nebo jste polstr nějak poškodili? Využijte akční ceny našeho e-shopu v sekci Výprodej, a k vybraným zahradním sestavám si pořiďte i polstry za výhodnou cenu. Nabízíme také sestavy zahradního nábytku, ke kterým dostanete zdarma polstry či polštářky zad (např. sestavy Corfu, California, Glasgow aj.).


Vám zdarma poradí jak správně vybrat polstry a sedáky. Nakupujte polstry na zahradní nábytek a sedáky Doppler za nejlepší ceny na internetu! Sedáky podsedáky s různými výplněmi lze koupit bez šňůrek, se šňůrkami i protiskluzové. Pro příjemné posezení na židli. Dostupné v mnoha barevných provedeních.


Nové polstry mohou skvěle a levně oživit váš zahradní nábytek. Ať už dáváte přednost klasickému vzhledu s černými, stylovými polstry k zahradnímu nábytku, nebo módnímu a živému výrazu se spoustou barev, v JYSKu najdete to, co hledáte. Na Vaše přání zhotovíme jakýkoliv polstr či sedák dle Vámi dodaných rozměrů. Vyberte si z naší široké nabídky desénů látek a dopřejte si pohodlné sezení na Vaší zahradě či terase. Konečný rozměr hotového polstru vždy ovlivňuje jeho konkrétní zpracování (např. obšití, prošití apod.).


Prošity jsou kroužkově 4x v opěradle. Pohodlné a kvalitní sedáky a polstry pro všechny typy zahradních židlí, ‭křesel, ‬lehátek i lavic. V případě, že žádný z nabízených polstrů nevyhovuje Vašim potřebám, rádi Vám na základě poptávky sestavíme nabídku polstrování přímo na Vaši zakázku. Hartman grey 120x50x6-- polstr Podsedák Hartman Grey je vyroben z kvalitní bavlny, proto se na něm budete cítit jako na obláčku. Moderní barevná kombinace.


V kategorii polstry a podušky na zahradní lavice nabízíme různé rozměry polstrů na sedadlo a zádovou opěrku lavice. Vybírat můžete polstry na dvousedadlové (rozměr cca 120x45x5cm) a třísedadlové lavice (rozměr cca 150x45x5cm). Uzamykatelný zahradní úložný box z polypropylenu o rozměrech 73x55x4cm. Vhodný na nářadí, polstry , zahradní potřeby atd. Na box si může sednout osoba.


U nás si vyberiete z ponuky polstrov na záhradné lavice alebo lavičky, ktoré zaistia komfortné posedenie v zeleni. Zahradní polstry - podsedáky se vyráběji v několika modelových řadách. Například modelová řada Pure je ze 1 bio bavlny.


Aktuální otevírací dobu a mapu jak se k nám dostanete najdete zde. Podušky vpolstrů - podsedáků. Obchod provozuje: spoint distribution s.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky