pondělí 31. srpna 2015

Podzimní cibuloviny

Podzimní cibuloviny mají v naší nabídce stálé místo. Zkuste si z našich podzimních cibulovin vybrat. Po každých pěti letech je dobré po zatažení listů vybírat. S výsadbou opravdu vyčkejte až do září, aby. Nejčastěji se na podzim zasazují cibuloviny typu tulipány, hyacinty, narcisy, krokusy atd.


Cibuloviny nejsou příliš náročné , pokud jde o druh půdy. Je důležité se vždy teoreticky připravit, než začnete cibuloviny sázet. Některé totiž můžeme sázet než skončí září, pro jiné je vhodnější až prosinec, aby nezačaly předčasně růst a nespálil je mráz.


Z těchto rostlin se pak budete moct těšit po celé jaro příštího roku. Nechybí zde ani méně známé druhy, jako např. Ty máš ale ještě spoustu práce :) Super období, kdy můžeš zasadit cibulky květin, aby ti zdobily zahradu na jaře! Nejhezčí jsou v kombinaci s nízkými travinami – Festuca ovina a F. Cibule hyacintu se vysazují od září do října do lehčí, výživné půdy, obohacené o vyzrálý kompost.


Hloubka výsadby je - cm. Zahájili jsme příjem objednávek na podzimní cibuloviny ! Prodej podzimních cibulovin. Sázejte nyní, na jaře rozkvetou Zahájení prodeje květinových cibulí.


Jak sázet podzimní cibuloviny Rubrika: Zahrada Zahrady se sice pomalu chystají k zimnímu spánku, přesto ještě můžeme stihnout přípravné práce na jaro. Nabízíme širokou škálu cibulí květin, které můžete sázet jak na jaře, tak na podzim. Poskytujeme také velkoobchodní ceny cibulovin. Nabízíme cibulky tulipánů, hyacintů, narcisů nebo například krokusů. Myslet na jarní rozkvetlou zahrádku plnou barev je potřeba hlavně na podzim!


To je čas sázení jarních cibulovin. Nezměrná různorodost tvarů, barev i růstových forem zdejších rostlin uchvátí každého, kdo do Kapska zavítá. Po odkvětu, kdy začíná zima, se vývoj zastaví a listy vyraší až na jaře. Naše rodinná firma vám zajistí vše potřebné na zahradu. Co je podzimní cibulovina?


V označení cibulovin bývá trochu zmatek. Za podzimní se zpravidla považují ty, které se v tomto období sází, a za jarní druhy. Na podzim opravdu asi jen ty ocúny. Já je nepěstuji, ale trhám si pokaždé kytici na lukách.


Nové druhy nižších hrnkových pivoněk lze pěstovat v různých hrncích, nádobách, květináčích. Bohatě kvetou, pěstují se stejně. Nejste přihlášen(a) články. Drobné cibuloviny : Barevné přírodní koberce Na rozdíl od narcisů a tulipánů, které v zahradě nezůstanou bez povšimnutí, spočívá krása drobných cibulovin, ať už jde o sněženky, bledule, talovíny, ladoňky či puškinie, v efektu prvenství: než se ospalé narcisy vyklubou ze země, talovíny a ladoňky už pomalu odkvétají. I letos jsme pro vás připravili širokou nabídku podzimních cibulovin, které vybíráme v Holandsku u prověřených farmářů.


Ovšem i když jsou cibuloviny mrazuvzdorné, výsadba do malých misek není vždy korunována úspěchem. Substrát stejně rychle promrzne, jako přeschne či se přeplní vodou. Na dno nádoby patří drenáž, substrát pak volte raději propustný, s příměsí písku.


Nádoby se vyplatí na zimu obalit novinami, polystyrénem nebo třeba bublinkovou folií. V kategorii cibuloviny naleznte různé druhy semen cibulovin, jak semena cibulovin jarních, tak semena cibulovin podzimních. Záleží jen na Vás zda první jarní dny a sluneční paprsky chcete přivítat již s rozkvetlou zahrádkou.


Allium jsou cibulovité bylinné trvalky se silnou cibulí nebo česnekovou vůní, lineární, páskovité nebo válcovité bazální listy a hvězdicovité. Obohacením podzimní palety jsou fialové podzimní šafrány a ocúny. Pokud vysadíte cibulky do konce srpna, rozkvetou zástupci obou rodů ještě letos.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky