čtvrtek 27. srpna 2015

Včely na prodej

Včelí oddělky RM 39xna popř rámcích. Ometač na včelí plásty 12V. LIS NA MEZISTĚNY RUČNÍ HLADKÝ. Vyzimovaná včelstva Brno. Nástavkové zateplené palubkové úly.

Včely , včelstva – nabídky – prodám, prodej , inzerce. Včelí farma Veletov nabízí osazení nových úlů vyzimovanými včelstvy s matkami linie Sklenar. Osobní odběr - květ řepky.


Zvířata - vcely prodej inzerce. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Samozřejmostí je veterinární povolení pro převoz včel (oddělků ) a vyšetření proti včelímu moru.


Množstevní slevy dle dohody.

Na zdejších trojštětových loukách v dostatečné vzdálenosti od technických plodin obhospodařujeme na chovných včelstev, které jsou zavislé pouze na zdrojích nektarů a pylů z blízkých luk a lesů. Rozchováváme výhradně plemeno včely kraňské. Nové krmítko stojí 220kč.


Preferuji osobní předání, ale v případě zaslání je poštovné 100kč po platbě předem. Prodávám použité viz foto. Naše včelstva, prověřená letošní tuhou šumavskou.


Vyberte si novou nemovitost na sreality. Predám rodín včiel (možnosť predaja aj samostatne, alebo v prípade záujmu aj s úľmi) na B rámikoch na dvoch nadstavkoch. V jednom nadstavku je rámikov. Včely sú v top kondidícii z kvalitného chovu - minuloročné odložence.


Na hadech bez hlav Roje střeží i ve zmar To jen Opylař jest. ABC v Praze, jsme byli oceněni Asociací soukromého zemědělství ČR cenou nejvyšší. Velice si tohoto ocenění vážíme.


Pozemky jsou rovinné, napojeny na elektřinu, vodovodní řad a kanalizaci. Domy v Valech na prodej. Hledáte neširší nabídku domů na internetu?

Navštivte náš vyhledávač nemovitostí, kde najdete nabídky za nejlepší ceny. Získáte tak jedinečnou inspiraci ze stovek českých alb, nahraných každý den na Rajče. Objevujte, hodnoťte a komentujte.


Uveřejněte vaši nabídku nebo poptávku. Hledání Vašich kýžených typů nemovitostí je s námi neodolatelnou záležitostí na něco málo okamžiků! Kvalita na prvním místě Výroba a vývoj konstrukce včelích úlů a dalších zařízení pro chov včel je téměř každodenní činností posledních šesti let běhu našeho provozu. Je to cesta motivovaná snahou nabídnout zákazníkovi co nejkvalitnější výrobek za co nejpřijatelnější cenu.


Aktuální stav na váze: včely z jednoho z našich úlů včera přinesly kg medu. Dnes v hod bylo v Kohoutovicích 2°C. K naší velké spokojenosti.


Smetence jsou ze včelstev, ze stanovišť na Šumavě, z nadmořské.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky