čtvrtek 10. prosince 2015

Bambusový slunečník

Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Stylový slunečník v bambusovém provedení zaručeně zahanbí všechny klasické slunečníky. Krásná kombinace bambusového dřeva a tmavé látky působí.


Mall - výběr těch nejvýhodnějších nabídek na Skrz. Tento vysoce kvalitní slunečník se střechou z banánových listů se výborně hodí k tomu, aby odfiltroval škodlivé UV záření a ochránil vás před sluncem na zahradě, terase či na dvoře. Může být také používán na výstavách, v barech či restauracích.


Objevte tu nejvýhodnější nabídku na téma bambusový slunečník. Ušetříte tak čas i peníze. V praxi se velice často setkáváme se zákazníky, kteří požadují pouze některý díl pro jejich stávající slunečník. Nejčastější je žádost o náhradní žebra nebo potah poškozený větrem nebo nový potah jako náhradu za starý dosloužilý.


Konstrukce je bambusová a skládá se z žeber a tyče o průměru 8cm. Pro výrobu potahu byl zvolen odolný polyester. Detailní popis produktu. Vysoce kvalitní bambusový slunečník dokáže filtrovat škodlivé UV záření.


Slunečník je vyráběn v tmavě zeleném barevném provedení. Tím pádem vás ochrání před sluncem , ať už. Veškeré informace o produktu.


Nabízíme slunečníky v různých velikostech. Tyto webové stránky používají za účelem poskytování služby samotné, personalizace nabídek, reklam a analýzy návštěvnosti soubory cookies. Přihlášení k vašemu účtu. Zákazník Provizní program Nemůžete vyplnit toto pole. Nová registrace Zapomenuté heslo Nemůžete vyplnit toto pole.


Každá správná dáma má s sebou v létě slunečník! I když se teď už takovými pravidly neřídíme, je stylový slunečník s květinovým vzorem a bambusovým držadlem krásným doplňkem. Díky bambusovému dřevu působí krásně přírodně.


Proto si jej vždy jednoduše přenesete tam, kde se zrovna chcete oddávat slastnému odpočinku. Celkový průměr metry zastíní vydatnou plochu. Pod slunečník se tak skryje celá rodina. Aniž se pohybovala konstrukce, můžete volně naklápět a otáčet slunečník v libovolném směru.


Bambusová tyč měří mm v průměru. Robustní a kvalitní bambusový slunečník od renomovaného výrobce Vectra-Plus v tmavě zelené barvě vám poskytne to pravé zastínění. Dokonalé zastínění máte zajištěno od rána až do večera. Aktuální otevírací dobu a mapu jak se k nám dostanete najdete zde.


Obchod provozuje: spoint distribution s. Podívejte se na aktuální letáky Albert případně na aktuální produkty z kategorie Dům, byt a zahrada nebo sedací soupravy. Vybírejte z produktů v kategorii slunečníky. Odkazy na odborné recenzie.


Kompletné informácie k výberu. Zahradní domky Židle, křesla. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Kvalitní slunečník z dílny firmy Vetro-plus. DOPPLER Slnečník Active 3cm.


PRO TEC Markíza na stenu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky