čtvrtek 10. prosince 2015

Dětská houpačka plastová

Dětská plastová houpačka s pískátkem a bezpečnostní příčkou v přední části sezení mezi nožičkami. Houpačka je zavěšená na laně v délce max. Jednoduchá dětská houpačka vyrobena z kvalitního dřeva. Zavěsit ji můžete nejen na zahradu. Korbička má odnímatelnou zábranou s bezpečnostními pásy a je vhodná pro všechny typy houpaček s výškou 1- 2cm.


Barevná dětská houpačka , vyrobená z. Závěsná nylonová lana i kovová oka jsou součástí houpačky. Vyrobeno z kvalitního a bezpečného plastu. Je vhodná i pro nejmenší a to sice pro děti ve věku 0-let.


Maximální nosnost houpačky je kg. Je vyrobena z ocelové konstrukce a umělého ratanu. Tradiční dětská houpačka se hodí domů i na zahradu. Ratanový nábytek je velmi snadné.


Rozměry: 4x 3x cm. Inzerát Dětská houpačka plastová v okrese Nácho cena 120Kč, od mucik. Vzhľadom ke své konstrukci a bezpečnostní pojistce je určena pro velmi malé děti, ale maximálně do let věku. Různé barevné provedení.


Dodáváme dle skladových zásob. Vhodné pro děti do let. S trochou nadsázky lze také říci, že houpačka učí děti základům fyziky - dítě zjišťuje, jak vlastní silou rozpohybovat věci, navíc zažije spoustu legrace při houpání. KBT Flexibilní závěsná houpačka Prak červená.


Bezpečnostní plastová ochrana zabraňuje dětem v případném vypadnutí. Na ten si dejte pozor a pečlivě si zboží zkontrolujte. Dále je třeba brát v potaz i její celkovou nosnost.


I když pokud je dítě již těžší, pak ani svými rozměry do houpačky nevejde. Tato houpačka je zejména vhodná pro větší počet dětí. Nosnost této houpačky je 150kg. Dětská houpačka , se kterou bude zábava! Plastová dětská houpačka se zábranou Poslední kus.


Pilsan Dětská houpačka FUNNY. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Postaráme se o bezpečné a. ZAHRADNÍ PLASTOVÁ HOUPAČKA.


Skvělá zábava pro nejmenší děti (cca měsíců). Díky možnosti rozložení na varianty je možné používat až do cca 6. Inzerát dětská plastová houpačka v okrese Opava, cena 150Kč, od satybazar na Sbazar. DĚTSKÁ PLASTOVÁ HOUPAČKA - KORBIČKA - Online internetový prodej zboží přes internet je u nás bezpečný. V nabídce, kromě tohoto produktu máme i jiné zboží od značky BROTHER. Levné a kvalitní HOUPAČKY , které u nás najdete.


Dětská barevná houpačka klasického stylu, vyrobená z kvalitního plastového materiálu. Tvar houpačky je přizpůsoben dítěti a pevná lana zaručují odolnost a výdrž.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky