pondělí 14. prosince 2015

Dětské domečky dřevěné

Venkovní domečky pro děti snadno zakomponujete do stylu vaší zahrady, věřte, že je opravdu z čeho vybírat. Plastové domečky nejrůznějších tvarů i barev, nebo domečky dřevěné, které snadno sladíte se stylem nejen zahrady, ale také vašeho rodinného domku – od střechy až po fasádu. Pro zobrazení více produktů odeberte některý z filtrů. Dveře, okna, schůdky, střecha - tím vším jsou téměř všechny dřevěné dětské domečky vybaveny, aby se Vaše děti cítily ve svém domečku jako v opravdovém domě. Domek ze dřeva pro děti je vyráběn z kvalitního smrkového dřeva.


Dřevěné dětské domečky pro nekončící radost vašich dětí.

Nabízené domky jsou vyráběny s důrazem na bezpečnost dětí, dlouhou životnost. Dětské zahradní domečky jsou určeny pro celoroční venkovní použití, ale nic vám nebrání dát dětem domeček i dovnitř domu! V naší nabídce najdete jak dřevěné dětské domečky , tak i plastové dětské domečky. Bezva tipy na dětský domeček pro kluky a holky Dětský domeček Toby je určen pro všechny osoby, které mají rádi přírodní styl domků.


Dětské domečky ze dřeva patří mezi neoblíbenější vybavení rodinných zahrad. Dětské cedrové domečky AXI jsou předurčeny ke hraní, lezení, objevování a podporují dětskou fantazii. Hrací domeček je vyroben ze 1 cedrového FSC dřeva, je stabilní,. Sertifikováno dle EN 71-8.


Jsme připraveni Vám zhotovit domečky ze sibiřského modřínu - jednoho z nejtvrdších, odolných a trvanlivých dřevěných materiálů.

Domečky vyrábíme v České republice a díky panelovému sytému stěn zvládne montáž každý domácí kutil. Vybírat můžete z variant se skluzavkou, pískovištěm či houpačkami, nebo nám zašlete váš návrh a my vám přání rádi splníme. Zahradní domek pro děti Blanka - Impregnovaná borovice v tlakových komorách. Prosím, použijte minimálně znaky!


Naše dětské domečky, dřevěné domky, domky na nářadí, dětská hřiště máte možnost vidět ve vzorkovně u naší provozovny. Naši pracovníci Vám ochotně poradí a zodpoví Vaše dotazy. V případě Vašeho zájmu jsme schopni Vám do jednoho pracovního dne předložit nákres a přibližnou kalkulaci ceny. Specializovaný e-shop na hračky ze dřeva, zejména dřevěné domečky pro panenky, dětské dřevěné kuchyňky, dřevěné sety pro kluky apod.


Naše dřevěné hrací domečky budou Vaše děti milovat a stanou se dominantou Vaší zahrady. Doprava po celé ČR, super ceny, velký výběr. Trigano Domeček dřevěný ARMELLE Celodřevěný dětský domeček s okny s plastovou výplní.


Dřevo je ošetřeno proti škůdcům a plísním. Hledáte, kde mají dřevěné dětské domečky , které něco vydrží? Pořiďte Vašim dětem jejich vlastní domek - vyberte některý dětský zahradní domeček. Mohou mít třeba podobu hradu nebo disponovat vlastní zahrádkou.


Co se rozměrů týče, seženete v nabídce současných obchodů jak ty malé, tak skutečně velkorysé „vily”, dokonce patrové. Tyto hrací domečky ocení nejen děti, které se rády schovávají, ale stanou se také dominantou Vaší zahrady. Dřevěné stavby jsou pro svou jednoduchou a rychlou montáž velmi oblíbené.


Rovněž relativně nízká pořizovací cena je dalším důvodem proč si pořídit dřevostavbu na klíč.

Domečky pro děti, ve kterých si vaše děti budou moci nejen hrát, ale především rozvíjet svou fantazii. Luxusní zahradní domky pro každého, kdo chce prožívat dny na své zahradě v komfortu elegantní dřevěné stavby. Nářaďové domky, které ochrání vaše nářadí tam, kde ho potřebujete mít po ruce. Tyto dřevěné domečky pro děti designově i tvarově vycházejí z klasických zahradních domků pro dospělé s drobnými dětskými prvky v podobě vesele tvarovaných oken a dveří.


V nabídce najdete domky různých velikostí a tvarů, také zahradní domky s krytou verandou nebo vyvýšenou terasou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky