středa 16. prosince 2015

Fatrafol 810 technický list

PVC-P vyztužená polyesterovou mřížkou. Odolává UV záření a může být vystavena přímým povětrnostním vlivům. Chovanie striech pri vonkajšom požiari: Klasifikácia B Roof T4- podklad minerálna vlna a EPS (Slovensko).


FATRAFOL 8je střešní nevyztužená. Střešní hydroizolační fólie Izolace základů, radonu a chemie Jezírkové fólie, vodní plochy. SOCIETY ENGINEERING GMBH.

Návod k použití, montáži a údržbě. Fatrafol 8technický list Pracovní manuály a technické podklady k výrobkům zahrnující technické listy ,. Vysoké učení technické v Brně, Fakulta stavební, Ústav stavební ekonomiky a. Jednotlivé pásy fólie se sva řují do jakéhokoliv požadovaného rozm ěru a tvaru. Odpad zne čist ěný nebezpe čnými látkami je. Pokládání fólie je nutno provádět za teplot doporučených výrobcem lepidla, spojování pásů mezi sebou lze provádět za teplot nad -°C.


Bez zátěžové vrstvy, ale i pro střechy přitížené. Obě výrobní varianty popisuje tento technický list dále.

Poradenství a konzultace – posouzení vhodnosti navržených hydroizolačních souvrství, návrh hydroizolačních souvrství, připravenost podkladních vrstev, detaily. Dohled nad aplikačními firmami pro materiály Fatrafol , doporučení aplikačních firem. Využití: je určena zejména jako doplňková fólie k. STAFOL 9je určen k izolacím staveb proti zemní vlhkosti. Vhodná je především k izolacím podlahových ploch průmyslových, obchodních a skladových hal.


Fatrafol 8prohlášení o shodě_Sarnafil prohlášení o shodě_Viplanyl certifikát_Protan SE certifikát_Sarnafil certifikát_Evalon certifikát_Viplanyl technický list Viplanyl. TERASY prohlášení o shodě_Protan G,G. V současné době nejsou u produktu Fatra Fatrafol 8střešní fólie (tl. 5mm x 3m) zadané žádné technické parametry. Využití střešní fólie Fatrafol 8určena k provádění jednovrstvých povlakových krytin plochých střech, mechanicky kotvených k podkladu, bez zátěžové vrstvy, ale i pro střechy přitížené.


Hydroizolační fólie a doplňky jsou nabízeny v podobě kompletních systémů pro různé typy střech a staveb. Jsou určeny pro vytvoření povlakových izolací všech. Fólie parotěsná homogenní vytlačovaná a vyfukovaná z modifikovaného polyetylenu pro parotěsnou zábranu plochých střech apod. TECHNICKÝ A SKÚSOBNÝ ÚSTAV STAVEBNY, n. BUILDING TESTING AND RESEARCH INSTITUTE. Slovak Republic C, Ctype A na zhotovovanie tepelnoizolaëných a. Fólie parotesná homogénny vytláčaná a vyfukovaná z modifikovaného polyetylénu pre parotesnú zábranu plochých striech a pod.


Aj pre poistnú a dočasnú hydroizoláciu šikmých striech a striech so spádom min. Cenník - Hydroizolácia Fatrafol 8, 8a podrezanie muriva domu.

Cena izolácie plochej strechy. K provádění jednovrstvých povlakových krytin plochých střech, mechanicky kotvených k podkladu, bez zátěžové vrstvy, ale i pro střechy. Bez záťažovacej vrstvy, ale aj pre strechy priťažené. Při použití liniového kotvení vlastní fólie bodovými.


Schodová hrana je určena pro interiérová schodiště jako doplněk vinylových podlahových krytin. Hrana umožňuje dokonalé napojení podlahoviny v detailu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky