úterý 15. prosince 2015

Svahové sekačky

Sekačky Lynex jsou na vrcholku konkurenční pyramidy nejen díky tomu, že zvládnou svah 75°. SPIDER svahové sekačky UNIVERZÁLNÍ DÁLKOVĚ ŘÍZENÉ SEKAČKY Společnost Auto SAS s. SPIDER jedinečné zařízení pro profesionální údržbu téměř všech typů ploch. ZDARMA – odzkoušení a seřízení stroje, předprodejní servis, doprava, předvedení stroje a zaškolení obsluhy přímo na místě u zákazníka.


Všechny sekačky na trávu u nás zakoupíte s jistotou záručního i pozáručního servisu.

Svahové sekačky nákup ojetých strojů a zařízení u traktorpool. Neváhejte nás oslovit, rádi a zdarma doporučíme nejvhodnější sekačky na trávu na Váš pozemek. Frézy dvoustupňové Frézy jednostupňové Frézy třístupňové Frézy dvoustupňové. Canycom se specializuje na pásové nosiče, dumpery a minidumpery a profesionální svahové mulčovače. Na naše sekačky se můžete 1 spolehnout.


V Mountfieldu nabízíme jen takové modely, které jsme si sami ozkoušeli a za kterými si stojíme. Každá naše sekačka prošla sérií extrémně náročných testů, takže ať už si vyberete jakoukoli, bude vám dobře sloužit. Vyberte si takový model svahové sekačky LYNEX, který vám nejvíce vyhovuje.

Stroj vám ZDARMA předvedeme a seřídíme přimo u vás (poštou svahové a benzínové sekačky bohužel nelze poslat). Součástí ceny je i zaškolení obsluhy a předprodejní servis. Problém svahových sekaček je. MULTICAR a čisticí stroje HAKO, nejnověji ještě náhradní díly na svahové sekačky SPIDER. DVORAK – svahove sekacky s. Unternehmen, das sich auf die Entwicklung, Herstellung und den Service von funkferngesteuerten Böschungsmäher Spider spezialisiert hat.


Spider ist eine einzigartiges Gerät für die professionelle Pflege von weitläufigen und steilen Flächen. Použití sekačky Spider ILDRádiem dálkově řízená svahová sekačka SPIDER ILDje určena pro údržbu členitého a nepřístupného terénu do sklonu stupňů (s navijákem). Sekačka je konstruována tak, aby si poradila s náletovými dřevinami, ruderálním porostem a dlouhodobě nesečenou trávou. Výhradní dodavatel traktorů Branson, mulčovačů a rotačních bran Muratori, zadních podkopů Tifermec a svahových sekaček Canycom.


Výroba a prodej rádiem řízených sekaček Spider MINI, ILDa ILD0 které jsou určené k sekání svahů, nepřístupných ploch a terénů. Zahradní výrobky Husqvarna pro majitele domů a zahrad. Ucelená řada výrobků, akční nabídky, novinky a další.


DAKR seče i or á Orat lze bez námahy pohodlně ze sedadla našeho traktoru Panter FD-5. Sekáči v zahradách mají rádi motýle. Do celého světa vyváží své patentované sekačky pro těžko přístupné a svažité plochy firma Lubomíra Dvořáka.

Pan Dvořák s podnikáním začal hned. Abychom demonstrovali výkon, přesnost a maévrovací schopnosti profesionální svahové sekačky SPIDER, použili jsme trávník na horské louce v Podkrkonoší. Tyto webové stránky mohou používat „cookies“, což jsou malé datové soubory uložené ve vašem počítači nebo v jiném počítači pro použití se.


Pohled 27 Havlíčkův Brod. Autorizovaný prodejce na serveru PROFISTROJE. DVOŘÁK - svahové sekačky s. CZ - Stroje a technika pro profesionální nasazení. Ukážeme si unikátní český výrobek s mezinárodním patentem, svahovou sekačku. Sekačka má dálkové ovládání a unikátní systém pojezdu a řízení.


Sekání ve svahu můžeme řešit buď křovinořezem, nebo nám pomohou svahové sekačky , které jsou speciálně konstruované pro sečení takových ploch. Pokud potřebujeme trávu pro krmení zvěře, nebo máme plochu, kterou sečeme jen dvakrát ročně, pak jsou ideální jistě bubnové sekačky. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Rotační benzínové sekačky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky