úterý 15. prosince 2015

Mrazuvzdorná dlažba na schody

Ideálna terasová dlažba je protišmyková, bezpečná k bazénu. Máme dlaždice do záhrady, dlažby vonkajšie pre riešenie terasy. Schodovky skladom - do 48h u vás doma. Nákup u nás bez rizika - dní na vrátenie.


S dopravou zdarma pri on-line objednávke nad 400€. Levné dlažba do koupelny, mrazuvzdorná a dlažba na vnitřní schody - velký výběr naleznete.

Dlažbu na vonkajšie schody si u nás môžete vybrať aj s populárnymi imitáciami betónu a dreva, alebo vintage a luxusného vzhľadu. Takto formátovaná mrazuvzdorná dlažba z prírodného kameňa je vhodná na vonkajšie dlažby, terasové dlažby, dlažby do exteriéru ale aj ako fasádne obklady, interiérové kamenné obklady, kamenné ploty, kameň na sokel, obklad krbu a podobne. Mrazuvzdorná dlažba predstavuje správnu voľbu z hľadiska dlhej životnosti, protišmyková úprava zasa z hľadiska bezpečnosti. Obe tieto hľadiská sú dôležité, preto sa na žiadnom z nich neoplatí šetriť. Produkty skladem do dnů u vás.


Venkovní mrazuvzdorná dlažba. Protiskluzová dlažba na venkovní schody je vysoce odolná mrazu, vodě i vysokým teplotám, má dlouhou životnost a skvělé vlastnosti. Vyberte si kvalitní dlažbu z kamene, betonu nebo třeba cihel.


A tentokrát to bude venkovní dlažba na schody.

Kvalitní protiskluzná a mrazuvzdorná keramická dlažba se schodovým programem a dekory. Dlažba na schody v interiéru dokáže změnit vzhled celého schodiště. Vybírejte v našem eshopu nebo kontaktujte našeho architekta.


Zvýraznite si svoj exteriér aj s obľúbenou mrazuvzdornou dlažbou s imitáciou dreva, betónu, mramoru a kameňa, či vintage alebo luxusným vzhľadom. Aby dlažba na terasu mohla byť použitá v podmienkach exteriéru, musí spĺňať určité technické parametre. Dlažba na terasu by mala byť mrazuvzdorná a zabraňovať pošmyknutiu.


Na to je úplne ideálna vymývaná dlažba , ktorá zabraňuje pošmyknutiu vďaka jej povrchu vystupujúcich kamienkov. Vymývaná dlažba je preto vhodná nielen na terasu, ale aj na schody, či ako dlažba k bazénu. Vonkajšia terasová dlažba je protišmyková s R11. Naše schodišťové dlažby jsou vysoce odolné mechanickému poškození, mají dlouhou životnost a jsou skvělým izolantem. Hledáte dlazba mrazuvzdorna protiskluzova?


U každého zboží si můžete zjistit i jeho. Mrazuvzdorná venkovní dlažba V další sekci těchto webových stránek naleznete opět zajímavý článek z oboru stavebnictví. Nyní se zaměříme na téma mrazuvzdorná venkovní dlažb a , která se hodí jak do soukromých, tak do veřejných prostor. Výber vonkajšej dlažby – mrazuvzdorná dlažba na tersu.


Na vydláždění se dá použít i starší opracovaný kámen, třeba z rozebrané stavby. Zvláště u starých chalup vyhlíží taková dlažba hezky. Ale ne každý stavební kámen se dá takhle použít.


Na úpravu větší plochy si raději objednáme opracovanou kamennou dlažbu.

Ta má většinou drsný povrch, takže uklouznutí nehrozí. Nehrozí poranění od ostrých hran, které zanechá schod zkonstruovaný pouze z klasických dlaždic. Moderní dlažba v imitaci dřeva od Dom ze série Logwood je mrazuvzdorná s maximální otěruschopností PEI je vhodná do interiéru, ale také jako venkovní dlažba.


Uvnitř se nemusíte bát ani umístění do koupelny, moderní vzhled k tomu přímo láká. Exteriérové uplatnění můžeme najít třeba jako dlažba na terasu, nebo k bazénu. Celkový dojem podtrhuje luxusní.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky