pátek 15. července 2016

Aquacentrum jičín

Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Sicher durch den Winter. Aktuální změny hledejte v aktualitách. Aqua centra je povolen pouze v elastických plavkách. Schwimmbad für Kinder und Wasserspringer mit Whirlpool, Massage und weiterem Service.


Zahrnuje 25m dlouhý bazén, oválnou divokou řeku, whirpool a parní komoru.

Pokud si chcete užít trochy adrenalinu, je 96m dlouhý tobogan s více než metrovým výškovým rozdílem ten pravý. Aquacentrum využijí jak příznivci sportu, tak zastánci klidné vodní rekreace. Najdete zde 25m dlouhý plavecký bazén, dětský bazén, oválnou divokou řeku, 96m dlouhý tobogán s více než osmi metrovým výškovým rozdílem, whirpool a parní komoru. Rodiče s dětmi určitě potěší dětské brouzdaliště s umělou řekou a vodním hřibem. Pro milovníky skoků do vody je zde k dispozici metrů hluboký skokanský bazén.


V jičínském aquacentru si na své přijde opravdu každý. Kromě 25metrového plaveckého bazénu tady najdete skokanský bazén s metrovým prknem, bazén pro. Chcete si z dovolené v Českém ráji odvézt něco speciálního?


Na letošní sezónu si MIC Jičín připravilo hned několik novinek ve svém sortimentu.

Aqua-Centrum Jičín – Schwimmbecken und Aquaparks – Böhmisches Paradies – Jicin. Aqua Centrum Jičín in Jičín hautnah erleben mit Expedia. Wählen Sie aus unzähligen Hotels in der Nähe der Sehenswürdigkeit Aqua. Koncentrovanou zábavu naleznete u nás v Aquacentru Šutka. Kontroluji přihlášení Můj účet Odhlásit se.


Aqua-centrum Jičín Jste zde: Borovice. Lesen Sie die Details auf der rechten Seite. Weitere Dienstleistungen: Dampfba Whirlpool, Wasserrutschen, Fitness-Studio, Kinderplanschbecken, Schwimmgelegenheiten für Schwangere bzw. Vítame Vás v katalógu služieb. Katalóg obsahuje takisto register ubytovania (hotely, penzióny, ubytovanie v súkromí a pod.).


Môžete v ňom nájsť ubytovanie (služby) napríklad v danom kraji, pohorí, či pri konkrétnej rieke. Das Aquazentrum Jičín bietet Bern aller Alterskategorien ein breites Betätigungsspektrum im Schwimmbecken, ein Kinderbecken und ein Planschbecken. Vyžití: brouzdaliště, dětský bazén, vířivka, tobogán, skokanský můstek. Vybavení: sprchy, WC, občerstvení,. Město Jičín nechalo ve sportovním.


Hotel nabízí ubytování v centru Jičína s vlastní restaurací U dělové koule. Užíváme cookies, abychom vám zajistili co možná nejsnadnější použití našich webových stránek. Pokud budete nadále prohlížet naše stránky.


Jeli jsme s dětmi do města na výlet (bydlíme u Kolína) a jelikož bylo parné léto tak jsme se chtěli osvěžit v místním.

Vyber Si z Najväčšej Ponuky až Ubytovaní. Rezervuj Hneď u Majiteľa (aj Telefonicky). Garantovane Najnižšia Cena. Milovníky skoků do vody jistě potěší skokanský bazén s jedním prknem a hloubkou 9m.


Za vhodného počasí je ve stejném provozním čase jako bazén otevřena venkovní plocha. Jičín má zajímavou atrakci pro návštěvníky města, zejména rodiny s dětmi. Radnice ve městě a jeho nejbližším okolí vyznačila pohádkovými symboly z.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky