úterý 19. července 2016

Masáže hlinsko

Táňa Spilková, Masáže rázovou vlnou. Epilace, depilace a estetická ošetření. Naší specializací je řada procedur, které vám zajistí naprostou relaxaci a regeneraci vašeho těla i duše.


Nově provozuji systém Larens - BIOAKTIVNÍ TRANSDERMÁLNÍ KOLAGEN Možnost dárkových poukazů! Nabízím Vám masáže různých druhů. Vítám Vás na facebookovém profilu našeho salonu.

Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Olga Dvořáková, Masáže , relaxace a regenerace Iva, Janes. Masáže vždy probíhají v intimním osvětlení za tónů relaxační hudby a vonných svíček. Můžete si vychutnat krásný zážitek při masáži.


Sprcha před i po masáži. Dárkový poukaz na masáže. Společně vybereme z nabízených masáží , jak Vám efektivně pomoci, aby jste byli spokojeni a mohli v klidu spát. Zázraky a erotické masáže nedělám :-).


Urcite vyuzijem sluzby pana Sokola ak budem na. Informace o masážích v Praze, v Brně, o salónech poskytující klasickou, rehabilitační, sportovní, reflexní, čínskou tlakovou masáž, lymfodrenáž, baňkování.

Užijte si svůj volný čas, dopřejte tělu oddech a odpočinek a přijďte na masáž. Vyplněním formuláře souhlasím se zpracováním osobních údajů za účelem zodpovězení mého dotazu. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů. Některé masáže lze aplikovat i během těhotenství, ale je třeba zvážit výběr a použití esenciálních olejů.


Provádím masáže , lymfodrenáže, ošetření IPL přístrojem české výroby, trvalou epilaci, fotoomlazení, odstranění žilek a. Vyberte si svůj masážní salon v Chrudimi na specializovaném serveru o masážích Masáže. Sladkovského 41 Pardubice. Masáže uvolňují celé tělo, mají léčebný i preventivní účinek.


Při masáži se zvyšuje prokrvení kůže, ve svalech i ve. Přitom stačí kvalitní masáže a jste jako nový člověk, cítíte křídla a obrovský přiliv energie. Je to nejvhodnější a nejúčinnější prostředek, který Vás okamžitě zregeneruje, posílí, očistí, uvolní a připraví na další zátěž. Směny jsou jednosměnné či. Detailní informace o firmě.


Adresa, kontakty, otevírací doba, mapa vše přehledně na jednom místě. Masáže se používají již tisíce let, ale naše formální společnost přijímá tuto hojivou sílu doteků velice opatrně. Hlinsko - Masáže - Miluše Řezáčová.

On si to může dovolit, když na to má. Zamyslete se nad touhle větou, než ji vyslovíte. Masáže jsou doposud většinou vnímány jako příjemná forma uvolnění, mají však i vynikající rehabilitační a terapeutické účinky.


Stav naší duše úzce souvisí se stavem těla a naopak. Nepřiměřené napětí svalů může být projevem psychického napětí, a to vše se může projevit na různých částech vašeho těla. Tuto vzájemnou souvislost mezi psychickým stavem a tělesnými obtížemi si však málo kdo z nás uvědomuje a mnohdy si ani nechce připustit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky