středa 27. července 2016

Elektrická plácačka

Jetzt neu oder gebraucht kaufen. Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu. Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen.


Wir machen die Rückgabe einfach. Koupil jsem si v Obi (páč jsem už nevěděl, co by) „zakňapádlo neboli elektrickou plácačku na mouchy. Funguje na dvě AA baterky a ještě jsem neměl odvahu.


Elektrická plácačka na mouchy: doručení domů nebo na prodejnu. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Skládá se ze 3-úrovňové železné sítě. Absolutně bezpečné pro dotek.


Svádíte nekonečné souboje s dotěrným a otravným hmyzem? Máme pro Vás originální produkt, díky němuž se stanete jasným vítězem. Při používání tohoto elekrtického palralyzéru už nebude mít žádný hmyz šanci Vás otravovat, a to jak doma, tak třeba na zahradní párty. Plácačka je velikosti tenisové rakety. Elektronická plácačka na muchy zabíja komáre, muchy, osy, včely a iný lietajúci hmyz.


Je napájaná dvoma batériami V typu AA a disponuje dostatočne. Jakmile se dotknete hmyzu výpletem, dostane ránu elektrickým proudem, která hmyz okamžitě usmrtí. Nemusíte se bát, že proud může někomu ublížit. Brúsky na nože) Hodnotenie produktu:.


Riesenauswahl an Markenqualität. Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! Kostenloser Versand verfügbar. Neu: Haka Leer Stellenangebote.


Tato elektrická plácačka má tvar tenisové rakety. Pokud se dotkne hmyzu v oblasti výpletu, dostane malou ránu elektrickým proudem, která jej ihned usmrtí. Hmyz lze stejně jako dosud zabíjet, když usednou na plochu, nebo je likvidovat údery za letu. Okamžitě zabíjí hmyz, který se dotkne mřížky, nepředstavuje však žádné nebezpečí pro lidi nebo domácí zvířata.


Detailní popis produktu. Přemnožil se vám doma obtížný létavý hmyz? Nebezpečí však vzniká po stisknutí sítí. Na spodní části rukojeti se nachází baterka, která umožňuje použití mucholapky v šeru.


Baterka je volně odnímatelná, můžete ji tedy odpojit a používat zcela samostatně kdekoliv budete chtít. Mouchy a komáři už vám lezou na nervy? Tak se s nimi jednou provždy vypořádejte pomocí elektrické plácačky na mouchy! Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky