pátek 22. července 2016

Mulčovač za traktor cena

Jetzt neu oder gebraucht kaufen. Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu. Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen.


Wir machen die Rückgabe einfach.

Vhodné sú pre malých a stredných. Strojní zařízení určené k plošnému drcení - mulčování travních porostů, rostlinných zbytků a dřevin. Zapojení do tříbodového závěsu traktor dle určení zákazníka. OK-traktory nožový mulčovač za traktor 125. This feature is not available right now.


Robustní konstrukce a jednoduché provedení je zárukou dlouhé životnosti. Cena dle šířky mulčovače. Prodám nový mulčovač FC1se sběrným košem, hydraulické otvírání.

Mohou být osazeny T kladívky, nebo Y noži. Mulčovač vhodný pro traktory od Hp. Sekačka za traktor se dá také zvolit ve variantách různé váhy konstrukce pro typ traktoru či malotraktoru, k němuž budete mulčovač připojovat. Při jejich výběru vás nejen zdarma zaškolíme, ale ochotně a do detailu zodpovíme vše, co vás zajímá. Tento mulčovač byl vybaven nejtěžším převodem ve své třídě.


Na rozdíl od žacích strojů vybavených lehkými lopatkami Y, tato sekačka má nejlepší výkon v důsledku vysoké hmotnosti setrvačníku. Naše mulčovače mají zapojení za traktor do tříbodu a zvolit si můžete mulčovač se sběrným. Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů mulčovač.


Silná dvojitá závěsná hlava umožňuje připevnění stroje před traktorem nebo za ním. Spolu s hydraulickým přesazením umožńuje víceúčelové využití pro téměř všechny podmínky, např. Díky své lehké, ale pevné konstrukci je vhodný pro lehké malotraktory a na menší plochy.


Zomelie aj naletove dreviny do 2cm. Predám mulčovač kuhn rm. Masivna konstrukcia okolo 450kg. Aj mensie so zaberom od 95cm za malotraktor a pod. Schau Dir Angebote von Traktor.


Univerzální mulčovač ELITE 2- nová cena.

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte. Při výběru vhodného mulčovače je třeba zvážit všechny okolnosti – požadovaný účel, výkon a hmotnost traktoru , struktura mulčovaného porostu,. Stroj má velmi nízko položené těžiště a jeho konstrukční řešení zaručuje plné využití se svahovou dostupností 55° ve všech směrech. Nejlevnější e-shop Eshop zemědělské potřeby. Zboží za akční ceny, slevy.


Potřebovali byste si pořídit nový mulčovač ? Moderní zařízení, které by mělo být na každé farmě. Připravili jsme pro Vás výběr toho nejlepšího.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky