pátek 22. července 2016

Plácačka na mouchy

Riesenauswahl an Markenqualität. Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu. Von Generator bis Wäsche.


Alles finden, was Sie brauchen.

Wir machen die Rückgabe einfach. Koupil jsem si v Obi (páč jsem už nevěděl, co by) „zakňapádlo neboli elektrickou plácačku na mouchy. Funguje na dvě AA baterky a ještě jsem neměl odvahu. This feature is not available right now.


Dodáváme v barvách dle aktuální nabídky. Elektrická plácačka na mouchy : doručení domů nebo na prodejnu. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Svádíte nekonečné souboje s dotěrným a otravným hmyzem?

Máme pro Vás originální produkt, díky němuž se stanete jasným vítězem. Mouchy i komáři nepřežijí dotyk se sítí plácačky, pokud ji spustíte stisknutím tlačítka na rukojeti. Zbavte se letního hmyzu pomocí této originální plácačky! V katalogu nemáme podrobnější informace o elektrická plácačka na mouchy.


Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Napájení AA V baterie - nejsou součástí výrobku. Nebudeme mít po zdech neestetické rozmázlé šmouhy, může se z toho stát docela zábava, ale stojíkolem 34- Kč. Pálka je navíc opatřena spínacím tlačítkem na rukojeti. Servis Plus Čo to znamená?


Pri poruche zariadenia zakúpeného u nás zaistíme zvoz stroja do servisného strediska a opravený tovar Vám zašleme späť. Po zapnutí je vytvořený statický náboj do. Ceny si navíc můžete srovnat od těch nejlevnějších. Při používání tohoto elekrtického palralyzéru už nebude mít žádný hmyz šanci Vás otravovat, a to jak doma, tak třeba na zahradní párty.


Plácačka je velikosti tenisové rakety. Přinášíme Vám speciální pomůcku proti otravnému hmyzu, hmyzí paralyzér s akumulátorem. Kožená plácačka na mouchy - červená s mouchou a ornamenty.


Běžná cena 1Kč 1Kč 1Kč. Elektronická plácačka na mouchy zabíjí komáry, mouchy , vosy, včely a jiný létající hmyz.

Je napájena dvěma bateriemi V typu AA a disponuje. Specialisté na drogerii a kosmetiku. Doručení až domů nebo osobní odběr.


Kvalitní elektrická plácačka na mouchy , bez baterií za skvělou cenu. Pouze na Svarecky-obchod. ORION, plácačka na mouchy elektrická 45cm ORION, plácačka na mouchy elektrická… 1Kč.


Patička stránky Menu patičky stránky. Ekologicky a levně likvidujte dotěrný hmyz Cena je uvedena za ks, karton obsahuje běžně ks.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky