pondělí 18. července 2016

Koupaliště meziměstí

Rekreační bazén Nepravidelný oválný tvar s množstvím vodních chrličů a masážních trysek s hloubkou do 1cm. Na tento bazén je napojen 60m dlouhý. Provozovatel koupaliště a jím pověřená osoba si před prodejem vstupného vyhrazují právo na zjištění a prokázání věku návštěvníka. Rodinným vstupným se rozumí vstup pro dvě dospělé osoby a 2-děti. Po minutí železničního přejezdu, se na první křižovatce vydáte do leva do kopce a asi po 2m již uvidíte parkoviště pro auta ležící přímo u koupaliště.


Teplické koupaliště je provozováno v režimu přírodní koupaliště.

Voda se čistí přes pískové filtry bez využití bazénové chemie a otevřeno je po. Naše firma nabízí výrobu nerezových bazénů pro vnější i vnitřní využití a také kompletní realizaci wellness a zakázkovou výrobu na klíč. Tenisové kurty, stoly na stolní tenis.


Půjčovna slunečníků a sportovních potřeb. Moderní komplex byl vybudován na místě bývalého koupaliště pocházejícího z 80. Přehledně, bez reklam, kontakt na majitele. Meziměstí - ubytování na chatě, chatce či apartmánu.


Možnost strávit dovolenou v soukromí u vody v okolí.

Návštěvníkům nabízí čtyři bazény s velmi čistou vodou, tenisový a volejbalový kurt, stolní tenis, stánky s občerstvením a půjčovnu slunečníků. Kousek od centra Police nad Metují najdete koupaliště s 25metrovým bazénem pro plavce, rekreačním bazénem pro neplavce a dětským brouzdalištěm. V prostorách areálu naleznete sportoviště s umělým povrchem pro nadšence nohejbalu, volejbalu či tenisu, uspokojíme i příznivce stolního tenisu nebo golfu. Pamatováno je samozřejmě i na rodiče s malými dětmi, kterým je k dispozici dětské hřiště, vybavené houpačkami, kolotočem, pískovištěm, skluzavkou. Své ubytování si zarezervujete pohodlně a rychle přímo u ubytovatelů.


Foto: Lucie Vyčichlová Na novou podobu koupaliště se první den provozu přišlo podívat několik stovek lidí všech věkových skupin. V letním horku přijde pobyt ve vodě vhod. Ať už jste zastánci lenošení na břehu, či vášniví surfaři.


Městské koupaliště se nachází v místní části BOR, na okraji města Třebechovice pod Orebem. Koupaliště Police nad Metují. V areálu se nachází bazén pro plavce m, bazén pro neplavce a dětské brouzdaliště a občerstvení. Můžete si zahrát stolní tenis a kuželky, děti ocení pískoviště a plavecké pomůcky. Tyto stránky vznikly v rámci projektu Kladské pomezí - krajina příběhů, který je spolufinancován Evropskou unií z Evropského fondu pro regionální.


Zrekonstruované koupaliště AQA LAN resp. Areál zdraví a sportu, nabízí bazén o délce m, rekreační bazén, do něhož ústí 60metrový tobogán, i. Svou polohou v kopcovité krajině Broumovského výběžku tvoří pomyslnou bránu do sousedního Polska. Součástí nejmladšího města turistické oblasti Kladské pomezí jsou Vižňov, Březová, Ruprechtice, Starostín a Pomeznice.


Více informací naleznete na: koupaliste.

Nabízí možnost nejen odpočinku a relaxace, ale také. Letní koupaliště Police nad Metují. Venkovní rekreační i plavecký bazén.


Interaktivní přehled koupališt a bazénů v České republice. Vodní skluzavka v Dubenci bude sloužit nejen na sobotní soutěži hasičů. Protéká tady řeka Stěnava, jenž pramení a opět odtéká do Polska.


Po hodině sleva na vstupném. Sem se můžete kdykoliv vydat s přáteli nebo s celou rodinou a pokaždé prožijete úžasný den! Přijďte se osvěžit při zábavě a aktivním odpočinku. Teplické skály - vstup 5m, Adršpašské skály - vstup km, přírodní koupaliště 1m, lyžařská sjezdovka 7m, Broumov - benediktinský klášter km.


Dále Broumovské stěny, Hvězda, Ostaš, Dvůr Králové nad Labem - ZOO se safari, Ratibořice - Babiččino údolí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky