čtvrtek 28. července 2016

Skákací hrad na zahradu

Hrad předáme včetně kolíků na ukotvení, plachty pod hra fukaru a provozního řádu. Nic dalšího pro provoz není potřeba. Po domluvě lze zapůjčit i prodlužovací kabel (až 50m) a bezpečnostní kryt.


Naším cílem je vytvořit nejkvalitnější, atraktivní a multi-funkční skákadla na trhu. Všechny naše nafukovací atrakce splňují přísné mezinárodní standardy, včetně: EN7 GS.

Vlastníme skákací hrady, nafukovací atrakce, prolézačky, skluzavky, vodní atrakce, aquazorbing, body zorbing, bumperball, bublinový fotbal. Pusťte se do vybírání anebo nás kontaktujte. Moc rádi vám pomůžeme vybrat si tu správnou pecku na vaši akci. Všechny skákací hrady Happy Hop jsou vyrobeny z pevného materiálu PVC s laminací a vrstveného nylonu.


Pevnost a kvalita je garantována dvojitým šitím. Popis: Nabízím pronájem skákacího hradu. Ceny si navíc můžete srovnat od těch nejlevnějších.


Hobby skákací , nafukovací hrad pre rodiny na záhradu i do vnútra.

Na videu uvidíte děti i hrad v akci. Možná vás překvapí jak se hrad rychle nafoukne a je připraven na skákání. To vše najdete v tomto zábavním hradu. Děti mohou u této atrakce využít další aktivity.


Vstup na skákací plochu je po skluzavce. Pořiďte si také nafukovací hrad a staňte se králem dětských oslav. Naše skákací hrady navíc můžete umístit nejen na zahradu , ale díky ideálním rozměrům také do bytu. Skákací hrad je ideální zábavou především na dětských oslavách.


Můžete využít našeho dovozového, instalačního a svozového servisu. Ceny za tuto službu se pohybují o. Případně si ho můžete vlastním autem vyzvednout u nás na ranči. Hrad se vejde do většiny Combi aut, stačí sklopit zadní sedačky.


Je možné jej postavit na zahradě i doma. Hrad má nafukovací podlahu a vysoké stěny pro. Akční letáky na váš e-mail. Aktuální informace o novinkách a čerstvých akcích.

Nenechte si uniknout důležité informace! Pronájem a půjčovna skákacího hradu Praha, Mladá Boleslav, Liberec Jičín, Liberec, Hradec Králové, Mělník, Nymburk, Poděbrady, Benešov a jiné města. Všechny informace o produktu Hrací domeček Bestway skákací hrad , porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Bestway skákací hrad. Nafukovací centra a skluzavky Bestway splňují nejpřísnější bezpečnostní.


Porovnání cen hrad na zahradu dekorace, srovnání cen hrad na zahradu dekorace na portálu HLEDEJCENY. Velký nafukovací skákací hrad známé značky Happy Hop. Hrad je pro všechny rytíře a princezny, kteří se rádi svezou na velké skluzavce, zaskáčou a vyřádí. Je to jen na Vás a Vašem vkusu. Popis produktu Nechte Vaše děti užít magického světa Disney s roztomilým drakem Penelope.


Po celom obvode tohto hradu sa nachádza stabilné hradenie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky