pátek 15. července 2016

Venkovní obkladové panely

Venkovní obklady - obkladový kámen prezentuje Váš styl. Jsou vhodné do extrémních podmínek, kde od obkladu očekáváme vysokou odolnost - mrazuvzdornost, voděodolnost a žáruvzdornost. Plastové palubky můžeme rozdělit dle umístění na fasádní obkladové palubky a interiérové lamely. Nejen fasádní, ale i interiérové plastové obklady a palubky.


Obkladové panely jsou snadným řešením, jak rychle obložit velkou plochu.

V koupelně mají obkladové panely dočasnou životnost. Problematický je kontakt vody s okraji obkladových panelů. V případě, že se tento kontakt opakuje, dojde k nabobtnání obkladového panelu.


Fasádní panely Solid Stone jsou moderní fasádní obložení, které splňují ty nejvyšší nároky. Fasádní obklady Solid jsou odolné vůči nárazu, nepodléhají zkáze pod vlivem. PVC panely , polystyrenové obklady a příslušenství. Levné obklady, které jsou náhradou kamenných, dřevěných či keramických obkladů.


Jednou je namontujete a máte od nich na dlouhé roky pokoj.

Také je s nimi mnohem jednodušší manipulace, protože jsou lehké, mají velmi malou plošnou hmotnost. Sestavení plastových palubek je pak velmi snadné. Důležité je i praktické hledisko.


Obklady jsou vyrobeny z přírodních dřevin jako bříza, smrk, apod. Obkladové , fasádní a interiérové plastové palubky jsou naprosto vodovzdorné. Je možné je umývat čistícími prostředky, které používate naprosto běžně v domácnosti. Dřevěné desky Parklex jsou určeny pro venkovní použití a dokonale.


V naší nabídce najdete obkladové pásky tzv. Panely se vyrábějí v rozměru: délka 100cm šířka 42cm tloušťka 2cm. Jeden panel = obložení plochy 42mtzn. Více v montážním návodu.


Rekonstrukce interiérů,koupelen,bytových jader, obkladové panely ABITIBi,BARKER A CANFOR. Instalační práce-voda,odpady,vany,umyvadla. Sa mozřejmostí je příprava pro prostup kouřovodu od krbových kamen.


Ostrava splní Vaše očekávání, jsou funkční a mají dlouhou životnost. Zde si můžete vybrat z široké škály nabízených námi materiálů – umělý kámen, fasádní obklady, cihlové pásky, obkladové panely, venkovní dlažby a dekorační betonové ploty.

Kamenná dlažba z travertinu má ideální vodivost tepla, proto je nej. To předurčuje široké možnosti jejich použití a umožňuje snadnou údržbu. Plastové obkladové panely obvykle vytváří bezespárou celistvou plochu, která je odolná vůči vodě. Přitom jejich povrch a vzhled si nezadá s jakýmikoliv jinými obkladovými panely, které jsou k dispozici na trhu.


Nakupte fasádní obkladové panely za nejpříznivější online ceny. Zákazníky ověřený e-shop Levné Stavebniny doručí fasádní obkladové panely po celé ČR spolehlivě a bezpečně. Tato podobnost je však pouze v použití a systému instalace, nikoliv však ve vlastnostech.


Pásky jsou spojeny pryskyřicí v plochý nebo rohový panel. Akustické obkladové panely do restaurací a dalších veřejných prostor. Efektivní designový prvek.


Prodej včetně poradenství. Protihlukové panely určené pro výstavbu protihlukových krytů, průmyslových kanceláří a další aplikace dle individuálních potřeb jednotlivých projektů. Obkladové fasádní desky jsou zavěšovány na hliníkovou nosnou konstrukci skrytým nerez kotvícím systémem.


Panel Madera 2se zakulacenou hranou Vám dává možnost volby mezi vytvořením spoje s přiznanou nebo nepřiznanou spárou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky