pátek 29. července 2016

Pražačka bazén

Nově zrekonstruovaný bazén s nádherným výhledem na Prahu. Nabízí velkou možnost vyžití pro rekreační plavce i nadšené sportovce. V areálu se nachází krytý vnitřní bazén i venkovní vyhřívaný bazén.


Sportovní areál Pražačka též nabízí večerní koupání při umělém osvětlení, což mohou ocenit romantické typy. V letních měsících je pro návštěvníky otevřen venkovní bazén s občerstvením.

Navštívit můžete i fitness centrum. Pokud máte rádi kolo, neváhejte využít cyklostezku , po které se dostanete třeba na Vrch Vítkov. Návštěvníci plaveckého stadionu se dočkají nové bazénové vany a přibude i spousta vodních. Sportovní a rekreační areál Pražačka je kompletní sportovní a relaxační centrum velmi dobře dostupné z téměř všech koutů Prahy. Součástí bazénu je i nové zázemí, jehož součástí jsou mimo jiné WC, sprchy, šatny, sauna a herna pro odpočinek a aklimatizaci.


Veškeré prostory včetně bazénku jsou oddělené od ostatního provozu. D a sexta D vydaly na výlet do rakouského Lince. V areálu najdete venkovní koupaliště, dále krytý a kojenecký bazén a v.

Nový kojenecký bazén pro plavání kojenců a batolat od měsíce do let na Praze Žižkov. Jedná se o zcela uzavřený prostor pouze pro účastníky kurzu plavání pro děti – výukový bazén, šatnové zázemí se sprchami a dětský koutek. Pro ohřev jídla mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice.


Půjde o investici za milionů korun. Práce začnou na konci letošní sezony, příští rok se bazén otevře v novém. Bazén není přístupný veřejnosti. Praha hodlá postupně zrekonstruovat celý sportovní a rekreační areál.


Návštěvníkům nabízí mimo jiné krytý bazén, tělocvičnu, hřiště na fotbal, atletiku nebo volejbal a tenis. Studii, na základě které chce Prahy areál rozvíjet, nechala radnice připravit loni. Navrhovala dvě varianty, z nichž radnice preferuje tu dražší.


Přejeme Vám z Gymnázia Na Pražačce příjemné léto. Celková velikost bazénu je metrů v délce a 1metru do šířky. V bazénu dlouhém 1metrů si nenároční zaplavou, ale na své si přijdou i neplavci. Tento nový nerezový bazén je určen pro plavání dětí od měsíců do let. Neděle: 1- 1pro veřejnost při pěkném počasí jen venkovní bazén 1- 1hod.


Novinářům to dnes řekli zástupci radnice a společnosti SARAP, kterou Praha vlastní a která sportovní areál a koupaliště provozuje.

Na jaře letošního roku se otevřel rekonstruovaný venkovní bazén v areálu Pražačka na Praze 3. Koupaliště se má návštěvníkům poprvé otevřít v pátek. Jeho provozovatelům je však již nyní jasné, že sympatie místních plavců nezískají. A ten velký bazén je kde? Pražačka, za jehož novou podobu Praha zaplatila milionů korun.


Pražané nadávají především na malý rozměr, ale i betonovou dlažbu. Areál Pražačka na Žižkově nabízí široké sportovní a rekreační využití. Celý komplex je rozdělen do několika částí v nichž najdete: - krytý bazén 16xm - venkovní bazén m - brouzdaliště pro malé děti - odpočinkové plochy. Praha po víc než půl roce dokončila rekonstrukci bazénu ve sportovním.


Teplota vody se pohybuje okolo °C. Pořádají tu také plavecké. Na sociálních sítích se v posledních dnech strhla vlna kritiky na nově zrekonstruovaný bazén.


Praha Zobrazit na mapě Šutka výukový bazén. Ať už se jedná o venkovní sportoviště s celou řadou hřišť, tenisových kurtů, beach volejbal, venkovní i vnitřní plavecký bazén s dětským brouzdalištěm, nebo o letní akustickou hudební scénu v rámci unikátního Indian Baru, stylizovaného nápaditými dekoracemi severoamerických indiánů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky