úterý 26. července 2016

Strom magnolie cena

Stromtarife im Vergleich! Schnell-Bonus bis 3€. Wirklich einfacher Wechsel. Jetzt Spanien Festland bereisen - Buchen Sie jetzt Ihren Traumurlaub!


Prinášame Vám očarujúce magnólie pre jarné potešenie v rôznych farbách a veľkostiach za super ceny.

Kvalitné rastliny v kontajneroch. Nakvétá v průběhu dubna. Snad nejpěstovanější a nejznámější magnolie. Středně velký opadavý keř nebo vícekmenný strom o výšce 3-m.


Roční přírůstek je v mládí až cm. Výrazně vonící květy pohárkovitého tvaru velké až 12. V záhradách sa asi najčastejšie vyskytuje Magnolia soulangova.

Je to rozkonárený ker, ktorý môže dorásť do výšky troch metrov. Kalichovité kvety sú vnútri biele, s purpurovým tieňovaním. Objavujú sa pri báze v apríli, ešte pred listami.


Odroda Rubra má ružovočervené kvety, Alba Superba zasa úplne biele. Tato nádherná stromová magnólie Vám učaruje svým elegantním a opulentním vzhledem. Koruna stromu z větví se snadno smontuje dle návodu.


Celkem 7listů s přírodní strukturou a propracovaných. Magnolie JADE LAMP - bílá, velikost - cm. Slabším rastom sú typické magnólie hviezdokveté ( Magnolia stellata) a ľaliokveté ( Magnolia liliflora). V některých letech bohužel květy namrzají, jelikož strom začíná nakvétat brzy. To je pak veškerá krása přes noc pryč.


Große Auswahl, Top Qualität, kleine Preise. Květy po namrznutí zhnědnou a opadají. Ihr Testsieger bis 500€ Bonus. TÜV Note Sehr gut beim Service.

Champion in der Kundenbegeisterung - servicevalue. Napríklad Magnolia stellata dorastá do výšky – metre. Listy má lesklé a tmavozelené a kvety rastú na dvojročnom dreve. Dodávaná veľkosť: - 30cm, v kontajneroch. Většina u nás pěstovaných druhů kvete brzy z jara ještě před olistěním, což zvyšuje atraktivitu květu těchto nádherných dřevin.


Vyžadují hlubokou, humozní půdu s dostatkem vláhy a plné slunce. Snášejí i polostín, ale pak hůře kvetou. Tento strom má svou domovinu v Číně, kde je jeho kůra hojně používána v medicíně.


Magnólia Soulangeova je obľúbený okrasný strom. Proto se s živou statnou rostlinou setkáte opravdu vzácně. Hlavním lákadlem jsou opravdu veliké listy. S květy se setkáme až začátkem léta. Zvenčí mají růžový nádech, uvnitř jsou krémové.


Exotický listnatý strom s netradičnými kvetmi pripomínajúcimi vreckovky alebo biele holubice. Tento druh je vhodný do větších zahrad jako solitéra, protože dorůstá výšky až šesti metrů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky