čtvrtek 28. července 2016

Dětská skluzavka do bazénu

Nafukovací skluzavka je určena jako přídavný zábavný prvek do bazénu. Pro podporu zábavy nabízí osvěžení sprchou, po napojení na zahradní hadice. Osazuje se na okraj pevné. Skládací skluzavka imitaci kamene v přírodních barvách, se skvěle hodí do každého dětského pokoje. Malá skládací skluzavka v příjemných barvách, se skvě.


Skvěle se hodí jako doplněk k bazénům.

Pět vzduchových komor, pevná madla i schůdky zajišťují bezpečné hraní. A masivní testovaný vinyl, ze kterého jsou vyrobeny všechny součásti, je zárukou nejen. Dětské skluzavky se dají zabudovat do svahu, do zahradních dřevěných sestavy, nebo prostě jen položit na nakloněnou plochu a děti se mohou klouzat.


Jiná skluzavka se hodí k bazénu, a jiná zase k dojezdu na trávu. Pamatujte, že jakmile se dítě osmělí a začne samo sjíždět, začne mu ta vaše „velká“ skluzavka připadat poněkud malá. Dětská skluzavka KS v zeleno-oranžové barvě je úžasná, maximálně zábavná skluzavka pro děti od let.


Má pevnou konstrukci a plochu na klouzání dlouhou metru. Velká dětská skluzavka Primary v červeno-modrém provedení se skluznou plochou 1cm.

Snadno ji složíte i rozložíte, je velmi bezpečná a vhodná pro děti od let. Kvalitní provedení značky Little Tikes. Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung!


Plastová skluzavka pro děti Yulvo m. Je velikosti x x m. Vodní skluzavka se sprchou většího rozměru je vhodná pro osazení na okraj pevného bazénu. Je přizpůsobená možnosti napojení na zahradní hadici. Velmi důležité je pevné ukotvení.


Zvažte, jestli budete potřebovat se skluzavkou pohybovat, nebo bude venku umístěná celoročně. Klouzačka je vhodná pro domácí využití, na písek, do bazénu nebo klasicky na zahraduDélka skluzné plochy je 1cm. Malé nafukovací zvířátko do bazénu nebo do vody pro ty nejmenší s motivem želvy. Toto roztomilé zvířátko si zamilujete!


Pevný materiál, výhodná cena i rychlé. Tuto skluzavku lze připojit k vodě a využívat ji jako tobogán. Mezi dětmi velmi populární. Skluzavka do bazénu s vodní přípojkou.


Při odpojení od vodovodu funguje jako běžná skluzavka.

Součástí konstrukce je mi. Přídavnou skluzavku lze umístit k většině dětských hřišť. Hračky › Hry na zahradu › Prolézačky a skluzavky Archiv Podobné. A pro případ nechtěného protržení je přibalena opravná záplata.


Během horkých letních dnů se dá pohodlně napojit na hadici a vytvořením kaskády se dítě klouže rovnou do bazénu. Rozvíjí pohybové schopnosti a koordinaci, stejně jako jemnou motoriku při míčkohře. Dětskou skluzavku, používali jsme ji pro děti i do bazénu(má připojení i na vodu).


Masivní dřevo, výška cca 3m.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky