pondělí 18. července 2016

Sibiřský modřín brno

Jedná se především o zámořské, ale i evropské dřeviny jako jsou Bangkirai, Ipe, Massaranduba, z evropských dřevin sibiřský modřín a akát. Prodáváme terasová prkna vyrobená z dřevin původem z našeho zeměpisného pásma, což je jistě z hlediska jejich chování ve venkovním prostředí výhodou. Sibiřský modřín je o něco měkčí v tvrdosti než dubové dřevo. Nejenom, že tvrdší dřevo mít pozitivní vliv na životnost, ale také pomůže udržovat pěkný vzhled. Ceny jsou uvedené bez DPH.


Prodejní sklad najdete v Pozořicích na adrese: Holubická 373. Letokruhy jsou u sibiřského modřínu daleko hustší než například u borovice. Nažloutlé až červenohnědé dřevo se vyznačuje díky velkému procentu obsahu olejna.


Tyto pryskyřice a konzervanty působí jako přírodní antiseptikum, které je velmi odpudivé pro hmyz. Primární extraktivní látkou v sibiřském modřínu je Arabinoglactan, který je toxický pro dřevokazné houby. Jasným důkazem je jeho využívání v minulosti: na okapové žlaby, vodní stavby aj. Narodny eposu popisují sibiřský modřin jako nejstarší a věčně mladí, mnoho let živý organismus. Síla a krásná se nachází v cyklickém procesu věčné obnovy.


Terasové prkno sibiřský modřín Pokud u nás současně kupujete i terasová prkna nebo palubky Rhombus, získáváte automaticky slevu na kartáč na nátěr dřeva. Sleva platí, když se jedná o souhrnný nákup (na fakturu). Výskyt modřínu není omezen na jednu oblast, ovšem nejoblíbenějším je ten, co pochází z Krasnojarského kraje, který je považován za rodnou kolébku tohoto druhu stromu.


Vyníká svou vysokou odolností proti všem povětrnostím vlivům a zaručuje dlouhou životnost. U nás se můžete spolehnout, že se jedná o pravý sibiřský modřín, což Vám na vyžádání můžeme potvrdit oficiálním certifikátem o původu dřeva. Výběr prodejny může ovlivnit skladové zásoby vybraného zboží, jeho cenu, popřípadě i cenu dopravy. Níže jsou uvedeny ceny na masivní, neprofilované a nehoblované trámy a latě. Nabízíme službu hoblování trámů a latí.


Hotels in Brünn, Tschechische Republik. Schnell und sicher online buchen. Jetzt buchen mit Booking. Viele Unterkünfte – tolle Preise! Ihre Buchung direkt bestätigt!


Einfach, schnell und sicher buchen! Jedná se o nejpoužívanější dřevo na terasu v našich končinách. Jeho obsažená pryskyřice odpuzuje vodu jako přírodní impregnace a chrání dřevo před napadením houbami. Na základě pomalého růstu v chladných regionech je sibiřský modřín tvrdší než evropský.


Hranoly vyrobené ze dřeva sibiřského modřínu. Hralony naleznou uplatnění u celé řady konstukčního i pohledového použití. Proto se prkna terasová ze sibiřského modřínu používají ve stavbě saun, bazénů, obložení domů a balkonů.


Prkno terasové ze sibiřského modřínu se používají při pokládce dřevěné terasy na zahradě a dřevěné terasy u bazénu. Modřín sibiřský má léčivé účinky. Terasy sibiřský modřín Tato dřevina patří k nejtrvanlivějším druhům mezi jehličnatými dřevinami. Dřevo sibiřského modřínu díky, velkému obsahu olejnatých látek, dobře odpuzuje vodu a je přirozeně chráněno proti napadení houbami.


Patina, která se vytváří pokud necháte dřevo bez nátěru, dřevo chrání před dalšími vlivy klimatu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky