čtvrtek 21. července 2016

Živé květy parfém

Riesenauswahl an Markenqualität. Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! Schau Dir Angebote von ‪Parfem‬ auf eBay an. Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu.


Von Generator bis Wäsche.

Alles finden, was Sie brauchen. Wir machen die Rückgabe einfach. Voňavé informace o dámské vůni Vřídlo Živé květy - Konvalinka.


Zkušenosti s vůní, hodnocení a recenze Vřídlo na Arome. Fialka ist ein Parfum von Vřídlo für Damen. Das Erscheinungsjahr ist unbekannt. Die Produktion wurde offenbar eingestellt.


Der Name bedeutet „Lebende Blüten - Veilchen”.

Vánoce a sama si pro sebe koupila šeřík a tehdy mi voněl krásně , to bylo asi v 5. A ty Impulsy, ty byly až později, ale myslím, že to byly parfémované deodoranty, antiperspiranty jsme ani neznali. Legendární retro voňavka Živé květy - Fialky. Krabička již trochu poškozená, lahvička původní, nepoškozená.


U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Postaráme se o bezpečné a. Parfém je stár cca let, ale stále voní. Jde o sběratelskou záležitost. Koupím originál parfém - živé květy , tak jak byly vyráběny před léty se skutečnými květy uvnitř parfému. Voňavky Živé květy vyrábělo Vřídlo, Karlovy Vary.


Na svých stránkách uvádějí: Mezi tradiční výrobky karlovarské kosmetiky z produkce firmy Vřídlo. Dámský parfém PURE FLOWER, byl vytvořen především z vůni svěžích luxusních květů, které udělají radost každé ženě stejně tak jako květy živé , které Vám každý den nabízíme. Věřím, že Vás tento parfém nadchnul stejně jako mne.


Albi Original Flakon na parfém Růžové květy ml. Vůně fialek vyvolává vzpomínky na dětství, na živé květy. Sladká podmanivá vůně tohoto parfému je utvořena z typicky ženského ylangu, pelargonie, růže doplněná o zástupce citrusů.


Mezi ty se řadí pomeranč, limetka, citron. Nedílnou součástí je i pryskyřičný éterický olej elemi.

Hlava: Mandarinka, hořký pomeranč, zelená máta Srdce: Živé květy pačuli, hřebíček, kmín Základ: Santalové dřevo, pačuli, borovicová smola, tabák. V exotickém srdci se ukrývají živé květy pačuli, aromatický hřebíček a jemný kmín. Základu vůně vévodí tóny santalového dřeva, svůdné pačuli, borovicová smola a exkluzivní tabák, který je sofistikovaně doplněný pižmovými tóny. Mužný parfém Hugo Boss se výborně hodí pro denní i večerní nošení do společnosti. S pánskou vůní Hugo Boss Baldessarini.


Lahvička nesla magický název Živé květy a pamětníci si jistě dobře vzpomínají, jak tahle voňavka socialistické provenience páchla. V obchodě měli ještě zelenou s konvalinkami a modrou s karafiátem, ale já jsem vybrala něžnou růžovou, která nejlíp vystihovala hloubku mého vztahu k mamince.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky