středa 20. července 2016

Zatravňovací plastové rohože

Informace o ochraně osobních dat. V našem sortimentu naleznete zatravňovací rohože TENAX, jichž jsme výhradní dovozci. Rohože lze nainstalovat podle potřeby na nově upravené prostory a následně nechat po zasetí trávou prorůst. Podmínkou předpokládaných vlastností je, aby nově instalovaná rohož.


S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Plastové zásněžky TENAX WORKING - role 50m, výška 5m. Zatravňovací parkovací rohož pro stavbu parkovacích ploch, vhodná před garáž.


Jsou vyrobeny z vysokohustotního polyetylenu (HDPE) který se vyznačuje mimořádnou odolností proti povětrnostním vlivům, pevností a barevnou stálostí. NOVINKA : Nyní u nás můžete nakoupit i plastové zatravňovací dlaždice. Nabízíme druhy podle předpokládaného zatížení jak pro osobní, tak i lehké. Nabízíme rohože pro různé stupně zatížení, od chodníkových po zatravňovací rohože na příjezdové cesty a parkoviště. Volba vstupní rohože , čistící zóny Pro vstupy do bytů, rodinných domů nebo budov je důležité, aby byly pokryty rohoží.


Důvodu pro umístění rohože , případně čistících zón je mnoho. Se zatravňovací dlažbou ECORASTER získá půda přirozenou schopnost zadržovat vodu, tím vytvoříte zpevněné plochy, které snesou vysoké zatížení. Plastová zatravňovací dlažba Ecraster E má rychlou a snadnou pokládku. Jak vlastně funguje zatravňovací rohož? Varianta pro osobní vozidla (Plastiparking standard) je vhodná pro vytvoření parkovacích míst pro auta před domem, u garáže, před plotem a všude tam, kde chcete často jezdit autem bez nevzhledných bahnitých a vyježděných míst.


Jsou druhy zatravňovacích rohoží, které můžete na svém pozemku použít. Buď betonovou nebo plastovou. Z našich zkušeností Vám můžete předat, že nevhodná pro půdu je betonová rohož, jelikož ji vysušuje. Narozdíl od plastové, která trávníku a půdě opravdu svědčí.


Cena jedné tvárnice o rozměru x. PLASTOVÉ ZATRAVŇOVACÍ DLAŽDICE. COMPLETA - plastové rohože pro zelené střechy a záhony osázené. Alebo na už na založený trávnik , ktorý najprv pokosíme, rozvinieme pletivo a. Na upravený pozemek bez hrud a plevelů položíme přesně nůžkami ustřižený tvar travní rohože a připevníme ji pomocí plastových kolíků nebo. Solární světelné rohože Trávník , sada ks. Výborně se hodí na trvalé i dočasné použití.


Tyto parkovací rohože jsou velice oblíbené z důvodu rychlé a nenáročné. Pro ty, kteří chtějí vědět něco o zatravňovacích rohožích. Tenkostěnné plastové tvárnice se nicméně zdají být v porovnání s ostatními druhy zatravňovací dlažby nejlepším řešením.


Jsou nenápadné, šetrné k trávníku a svou funkci umějí splnit na výbornou. Nabízíme zatravňovací dlažbu plastovou, ztravňovací tvárnice, plastovou dlažbu za nízké ceny. Díky své nízké hmotnosti a praktickému systému zámků se ideálně hodí do každé zahrady.


Zahradní skrytý obrubník. Pokud se dodrží technologický postup pokládky, tak slouží dobře a dlouho. U zatravňovací dlažby plastové se tento problém nestává a krásně zarostou trávníkem a tak nerušují ráz přírodních ploch. Travní rohože jsou ekologickým ekvivalentem k travním kobercům.


Kovový u-pin slouží k uchycení zatravňovací rohože. Rozměr u-pinu : délka 1mm, šířka mm, tloušťka mm. SYSTEM Sje velmi oblíbený a univerzální typ zatravňovací dlažby, která tvarem připomíná včelí plástev. Nejodolnější rohože přitom mají nosnost až tun, ale jejich cena není nízká. Na druhou stranu však nemusíme investovat do přípravy podkladu.


Terén zpevníme snadno, rychle a svépomocí. Nevydrží však příliš dlouho, po několika letech se poškodí. Jedná se o jedno z nejlevnějších řešení pro vyřešení.


Prodloužená záruka Dárek zdarma Řezy na míru zdarma.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky