pátek 29. července 2016

Vřetenová sekačka

Výjimečná aku vřetenová sekačka. Robustní konstrukce se čtyřmi koly a velkým rozvorem. Luxusní vřetenová sekačka pro kvalitní anglický trávník větší velikosti Řada Allett Kensington je přímým nástupcem legendárních sekaček ATCO Balmoral. Kardanový vývo který nahrazuje nespolehlivý klínový řemen zajistí dlouhou životnost. Chod motoru je natolik tichý, že je možné se při práci zaposlouchat do zvuků nožů sekajících trávu.


Prodam starší benzínovou vřetenovou sekačku, motor nastartuju, je prasklej remen k vřetenu a chce to doladit nejaky nedostatky.

Případně mám asi jeste 5. To je, stejně jako pojezd stroje, poháněno manuálně, tedy fyzickou silou obsluhy nebo pomocí elektrických či spalovacích motorů. Vřetenová sekačka na trávu zkracuje trávník pomocí vřetene s několika noži. Výhody vřetenové sekačky. Pokud stále váháte, jestli je vřetenová sekačka ten správný nástroj pro údržbu Vašeho trávníku, podívejte se na video.


Ruční vřetenová sekačka se záběrem cm. Bezkontaktní nožový válec. Aku vřetenová sekačka s ergonomicky tvarovanou rukojetí.

Kompaktní vřetenová sekačka pro plochy do 2m- více informací v našem produktovém videu. Vyhledejte odpověď na Vaší otázku v našich nejčastěji kladených dotazech (FAQ). Jednoduše zadejte hledaný výraz a klikně.


Naproti tomu rotační sekačka list trávy urazí, což způsobuje roztřepené konce trávy, které zasychají a žloutnou. Trávník je pak nejen esteticky, ale i kvalitativně výrazně horší, náchylnější k chorobám a pomalu regeneruje. Prodam roky starou kvalitní vřetenovou sekačku značky FISKARS se sběrnym košem, ke které nepotřebujete přívod elektriky. Benzínová zahradní vřetenová sekačka s pojezdem.


Nákup bez rizika: dní na vrácení. Sekačka má záběr sečení cm. Spodní hranice tedy začíná až na výšce centimetry, což může být pro některé spotřebitele nedostatečné. Vřetenovou sekačku Soft Touch 3HM Premium můžete koupit přímo v našem Webshopu, nebo u našich prodejců.


S elektrickou vřetenovou sekačkou od společnosti GARDENA dosáhnete snadno a rychle kvality anglického trávníku o rozloze až 5m². Za pěkné peníze získáte na svoji zahrádku schopného pomocníka s odpovídajícími výsledky. Prodám nevyužitou vřetenovou sekačku Jacobsen Tri-King. Motor diesel válec vodou chlazený, HP. Díky Díky Za pomocí vřetenové sekačky Gardena 3Li dosáhnete dokonale upraveného anglického trávníku, a to velmi snadným a rychlým způsobem.


Jedná se o univerzální stroj s úsporným dieslovým motorem a možností back-lappingu.

Vůbec se však o tento zahradní stroj nemusíte ochudit ani pokud vlastníte velkou zahradu. Tato sekačka vám totiž může pomoci s údržbou na nejvíce exponovaných. Plynulé nastavení řezné výšky 14–mm. Díky systému sečení, kdy je tráva spíše stříhána pomocí ostrých nožů, lze docílit výstavního trávníku. Popravdě řečeno, najít univerzální dobu, jak často stříhat váš trávník, je složité.


Už jen z hlediska umístnění trávníku, složení půdy. Akumulátorová zahradní vřetenová sekačka s pojezdem a záběrem sečení cm. Vybavena 5nožovým vřetenem a baterií Standard. Dodává se v matně stříbrné barvě. Každá naše sekačka prošla sérií extrémně náročných testů, takže ať už si vyberete jakoukoli, bude vám dobře sloužit.


V nabídce máme sekačky benzínové , elektrické i akumulátorové různých typů a velikostí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky