pondělí 25. července 2016

Nádrž na víno

Popis: Dvojitá nádrž čtyřhranný tvar pro fermentaci i skladování vína a. Nádrž má obsa m krichlovích. Nesmieme však zabúdať na údržbu – oplachovanie a kontrola duše a podobne. NIKDY nečistite nádrž chlórovými prípravkami – dochádza následne k jamkovej korózii. Podľa potreby zákazníka je nádrž rozdelená na dve časti.


Ma stacaci aj totalny vypust.

Text inzerátu Predam zachovalu lezatu laminatovu nadrz na vino. Cena 250eur alebo mozna aj vymena. Funguje na princípe plávajúceho olejového veka, kde sa veko položí na hladinu vína a priestor medzi nádržou a vekom sa vyplní potravinárskym parafínovým olejom. Filter na víno s čerpadlom2V, prietok za hodinu 2- 3L, max.


HP, váha kg, počet filtračných vložiek ks. Výroba zariadení pre vinárov, Technológie pre vinárov IDD Výroba technológie pre vinárov. Predaj, chata Vrbové, vodná nádrž Čerenec Ponúkame na predaj rozostavanú chatu na lukratívnom pozemoku v tesnej blízkosti vodnej nádrže Čerenec, km od Piešťan.


Prodám i jednotlivě, nutný je vlastní odvoz z Újezdu u Boskovic.

Regál na víno Robon na lahví Natur Regál na víno na lahví, šedý Vinostyl. Kovový stojan na víno pro láhev MOTORKÁŘ Pro klasickou vinnou láhev l. Dražba ostatních movitých věcí ( nádrž na víno ). Další informace naleznete v popisu dražby níže. Predám 2ks plastový sud na víno , objem cca 700L.


Boli použité na uskladnenie bieleho vína. Slouží pro skladování užitkové vody k jejímu dalšímu použití např. Pořiďte si domácí vinotéku. Je to speciální lednice na víno. Když máte dobrý sklep, stačí regál či stojan na víno.


Nerezová násypka, rám komaxit, nerezové síto. Dodatočná výbava klapky, guľové ventily, stavoznak, odvzdušňovací ventil, vzorkovací vetil, teplomer. Provedení nádrží je velmi.


Vyberte si plastovou nádrž na vodu a další kapaliny, získáte kvalitní a esteticky zajímavý výrobek! Kancelářské židle a křesla. Před výběrem IBC se podívejte na stručný článek Jak vybrat IBC nádrž IBC má vstupní otvor , nebo 40cm, výpustní otvor 5cm (2) nebo 8cm (3) Na nabízené zboží se vztahuje 1 garance kvality a záruka spokojenosti, tj navrácení peněz za zboží po dobu 30dní.


Stylová a moderní nádrž k okapu o objemu 2litrů.

Vyrobeno z kvalitního UV odolného materiálu. Akumulační nádrž je navržena jako retenční nádrž bez odtoku a slouží pro zachycení přívalových dešťů. Po srážkové události je vždy potřeba retenční kapacitu co nejrychleji (ideálně max. do dnů) vyčerpat. Nejčastěji to bývá „vyplýtváním“ na zálivku zeleně poté, co už je zemina schopna pojmout určité množství vody.


Pokud chceme dešťovou vodu. Vhodné na mošty, víno , pitnou vodu, kvas, či dešťovou vodu na zalévání záhonku, zahradní sprchu, naftu a další použití. Vnější rozměry klece 120x100x120cm, průměr hrdla 14cm, spodní výpusť 5cm. Plastová nádrž na vodu je určená na zber dažďovej vody alebo odpadovej vody.


Monolitná konštrukcia, technológia rotačného tvárnenia a kvalitný polyetylén. Kameninové nádoby na víno - zahradní keramika, stavební kamenina, chemická kamenina, komínové vložky a mrazuvzdorná dlažba. Plastové nádrže podzemní, samonosné, pro zadržování dešťové vody.


Cyklovýlet - za poznáním folklóru na cyklostezce Brno - Vídeň.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky