pátek 15. července 2016

Profesionální motorové pily

Pily Husqvarna XP jsou ty nejefektivnější pily s nejlepším výkonem v této řadě. Tomu samozřejmě odpovídá i celkové zpracování výrobků, kam patří použití těch nejlepších materiálů promítajících se do celkové životnosti produktu. Odolné, spolehlivé pily s vysokým výkonem. Vyznačují se kompaktní konstrukcí, překvapivě malou hmotností a velkým počtem chytrých funkcí, které zefektivní vaši práci.


Zajistí vám maximální výkon a produktivitu i při náročných pracovních podmínkách. Pila určená pro profesionální uživatele, kteří potřebují vysoce výkonnou, ale lehkou a snadno ovladatelnou řetězovou pilu s horní rukojetí.

T535iXP s robustním designem vyniká ergonomií, vysokým výkonem a vysokou rychlostí řetězu. Ideální volba pro arboristy. Povinnost pro lesníky, dřevorubce a arboristy , kteří chtějí, aby jim šla práce pěkně od ruky. Výkonné motorové pily, určené pro profesionální práci, vynikají spolehlivostí, příznivou hmotností a jsou sériově vybaveny prvky pro jednoduchou obsluhu, např.


Velmi mnohostranná pila s benzinovým motorem střední výkonové třídy. Pila Stihl MS 2je ještě lepší: snížení hmotnosti na pouhých kg! Ty nejsilnější modely se hodí na těžbu dřeva v lese, slabší pily zastanou spoustu práce na zahradě nebo při řezání dřeva doma.


Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung!

Motorové pily na serveru PROFISTROJE. CZ - Stroje a technika pro profesionální nasazení. Mimořádně silné vysoce výkonné pily pro použití v silných porostech a na tvrdé dřevo. K ergonomii respektující specifika profesionální práce je. Disponují silným motorem, tlumením vibrací a dalšími nadstandardními prvky.


Délka lišty bývá i cm. Pily pro profesionální uživatele, které splňují ty nejnáročnější požadavky pro práce v lesnictví. Vyrobeny pro nejvyšší výkon a spolehlivost. Skvělá ergonomie oddaluje únavu, zvyšuje komfort ovládání a bezpečnost při práci.


Elektrické a motorové benzinové řetězové pily pro profesionální použití. V této kategorii máme pro vás připravený výběr pil pro profesionály všech. Samozřejmostí je jejich vyšší hmotnost a cena, která odpovídá kvalitě jejich provedení. Profesionální řetězové pily jsou pak určeny dřevorubcům, kteří pracují v lesích.


Masivní profesionální vodící lišta pro pily s vysokým výkonem. Těžiště použití: Kácení a řezání v lesnictví. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.


Nejenom pily pro těžbu dřeva a práci v lese, ale i arboristy, zahradníky, truhláře, tesaře i stavebníky.

Pro nás je profesionál každý, kdo používá pilu pro svou práci. Vynikající ergonomické řešení umožňuje přesné vedení pily. Vysoká rychlost pilového řetězu zajišťuje mimořádně čistý řez a redukuje poškozování kůry. Lignus - Husqvarna autorizovný dealer dodává zahradní, lesní a stavební techniku. Nabízí automowery, traktory, sekačky, křovinořezy, vyžínače, pily a. This feature is not available right now.


Benzínové motorové pily jsou při práci v lese i doma na zahradě velmi mocnými pomocníky. Silné motory a ostré řetězy vyžadují zvláštní pozor při zacházení s touto lesní technikou. S pilami DOLMAR řeže i mistr ČR v dřevorubeckých disciplínách.


Menší než by jste čekali. Benzínové řetězové pily HECHT (mimo jednoruční pily ) jsou stroje farmářské třídy, ovšem s prvky profesionální konstrukce, jako například kovový blok motoru, antivibrační systém s gumovými silentbloky, pevná lehká duralová rukojeť levé ruky nebo kovové olejové čerpadlo s dlouho životností a možností regulace mazání řetězu. Výběr motorové pily spočívá zejména v tom, kde budete řezat. Následně je třeba věnovat pozornost také průměru a tvrdosti řeziva.


Vybírejte si Pily podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky