pátek 5. srpna 2016

Dřevěné stavby na zahradě

Relaxace na zahradě Pro vaši relaxaci na zahradě a pohodlné bydlení vám nabízíme altány, pergoly , zahradní domky a chatky nejrůznějšího provedení. Stavíme drobné stavby v zahradě a dřevěné stavby na zahradě (terasy, pergoly, ploty, ap.). Provádíme celkové realizace zahra realizace částí zahra návrhy zahra zahradní jezírka okrasná i koupací. Kontaktujte nás, přijedeme na první konzultaci k Vám zdarma.


Prozkoumejte nástěnku „ Stavby na zahradě “ uživatele Šárka Majerová na Pinterestu.

Myslíme tím například dřevěné pergoly či altány, které samozřejmě neslouží pouze na posezení s rodinou či přáteli, ale mají i svůj účel pro popínavé rostliny, kterým slouží jako opora. Vyrábíme a montujeme dřevěné stavby a výrobky pro dům a zahradu na míru. Vybírat můžete altánky, pergoly, přístřešky pro auta, zahradní chatky a další. Kůlny, garáže a zahradní sauny. V těchto domech nebývá mnoho úložných prostor například pro kolo, posilovací lavici, zahradní nábytek nebo sekačku.


Stavby jako skladovací prostory (zahradní domek na nářadí, kůlny, jenoduché zahradní přístřešky) K práci na zahradě používáme mnoho nářadí, uskadňujeme různorodý materiál, potřebujeme suché a dobře chráněné místo, kde uschováme hnojiva, postřiky a jiné chemikálie před dětmi. V případě stavby pergoly svépomocí dbejte na vhodný materiál zastřešení. Totálně out jsou vlnité či trapézové polykarbonáty, jejichž plastový vzhled na zahradě ruší.

Také pálené či betonové tašky nejsou ideální, protože díky své váze vyžadují vysoké nároky na střešní konstrukci. Nejvhodnější krytinou bývá sklo, plný polykarbonát, asfaltové. Na zahradě je využijete při posezení s přáteli, při rodinném grilování i při relaxaci s vaší oblíbenou knihou. Rádi byste příjemně a prakticky propojili domov s přírodou? Jednoduchým řešením se nabízí využití dřevěných prvků na vaší zahradě.


V zahradě můžeme dřevěné prvky využít s úspěchem jak pro praktické potřeby, tak i pro dekoraci. Dřevěné dekorace do exteriéru. K zahradě patří neodmyslitelně příjemné posezení na čerstvém vzduchu.


V naší nabídce naleznete zahradní sety dřevěných lavic, židlí a stolů. Poradíme vám, čím jim dodat ztracený lesk a jak ochránit dřevo. Sehnali jsme dřevěné pražce, rádi bychom z nich vybudovali nosnou konstrukci na nadrže s vodou, ale dozvěděli jsme se, jak velice mohou být škodlivé a že. Europaleta je takzvaně výměnná paleta, která se po vyprázdnění nevrací odesílateli, ale nakládá se na ni další zboží, nebo se předává spediční firmě.


Palety tedy zůstávají neustále v oběhu , prodávají se , vykupují a vyměňují kus za kus. Aby byl náš servis týkající se okrasných zahrad a všeho, co s touto problematikou souvisí, úplný, zabýváme také výstavbou dřevěných zahradních budov, a to především altánů, pergol a zahradních domků. Tyto stavby jsme schopni zakomponovat do stylu zahrady již v projektu sadových úprav, aby se stavby nestaly zcela nevhodným, mnohdy vyčnívajícím prvkem, který je jakoby dolepován na již zbudovaný ráz sadové úpravy. Naše rodinná firma se o vaše zahrady stará již let.


Tesařství Rudolf Ceplecha specialista na zahradní stavby , dřevo v zahradě , dřevěné truhlíky a květináče, dětská hřiště.

Vyrábíme zahradní dřevěné stavby – zahradní domky, pergoly, sauny, houpačky , pískoviště a zahradní nábytek na míru s povrchovou úpravou a montáží. Před samotnou stavbou je důležité nezapomenout na ohlášení stavby a získání stavebního povolení. V případě rozsáhlejších staveb nad metrů čtverečních musí být tato povinnost splněna. Zpravidla platí, že povolení na přístřešek se získá jednodušeji než například pro výstavbu garáže. Dále jsou na trhu domky s širším využitím, což jsou větší dřevěné stavby - domky, chatky a altány.


Ty už nemusí sloužit pouze pro uskladnění nářadí a techniky, ale lze je využít i pro přespání nebo jako odpočinkovou zónu při nepřízni počasí. Stavba na zahradě už rozebírají maminky na webu eMimino. Na vytvoření takové zahrádky potřebujeme jednu starou paletu, netkanou textilii, svorky a svorkovačku, zeminu a sazenice.


Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Spodní stranu palety potáhneme dvojitou vrstvou netkané textilie , v horizontální poloze paletu naplníme zeminou a vysazujeme sazenice (jednoletky, bylinky, hlávkový salát, měsíční jahody).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky