pátek 5. srpna 2016

Obrubnik do zahrady

Upozorňujeme Vás, že po zmene predajne, bohužial nemôžeme prevziať terajšie údaje z Vašeho nákupného košíka, zoznamu, ani porovnanie tovaru. V rámci akční nabídky máte nyní možnost uplatnit slevu na kompletní zakázku na Kerbing – betonové obrubníky do Vaší zahrady na míru. Vyberete si tvar, barvu a kde chcete obrubníky instalovat. Anglický výraz Kerbing znamená v překladu obroubit, opatřit co obrubníkem.


Objednávky přijaté do 10.

Zahradní obrubníky různých barev a velikostí pro snadnou údržbu vaší zahrady. Obrubníky si instalují velmi snadno a rychle. Záhradné obrubníky vám dodáme až domov alebo do hodín pripravíme k odberu v jednej z našich predajní.


Pokiaľ sa rozhodnete pre dodávku domov, tak pri platbe kartou do 13. I v e-shope platí naša záruka najvýhodnejších cien. Po třech zasazených palisádách na obě strany umístěte betonovou podpěru se zkosením cca 45°.


PVC klince do strateného obrubníka 10ks v balení Dĺžka 190mm Priemer 19mm Materiál: plast.

Cena: € € skladom. Palisáda rattan zelená m. Jednoduchá inštalácia aj premiestnenie, stačí len zatlačiť do zeme. Jednotlivé moduly sa do seba zasúvajú okrajom.


Plastové obrubníky sú určené pre široké využitie, predovšetkým k záhradnej architektúre, k rozdeleniu rôznych plôch ak okrasné úpravám záhradné plochy. Zahradni obrubnik do zahrady najdete a porovnáte na Srovnanicen. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Vybrané typy zahradních obrubníků.


Jsem nadšenec do všeho, co souvisí s přírodou. Příroda a její schopnosti a mechanismy mají moji plnou důvěru. Do článků se vrhám s chutí nalézt všechny potřebné a důležité informace. Aby pomohly nejen mně, ale i vám. Výhodou je možnost výběru odstínu omoření, který bude nejlépe ladit do vaší zahrady.


Přírodní materiál zvlášť sluší zahradám ve venkovském stylu, není problém s jeho tvarováním i do křivek. Méně praktický je tento druh zakončení záhonů při sekání trávníku.

Po sekačce je třeba ručně dostříhat okraje. Plastový záhonový chodník a lemovací obrubník jednou provždy na vaší zahrádce nebo ve skleníku vytvoří krásné, čisté a nezaplevelené cestičky. Neviditelné obrubníky do zahrady drží svůj tvar, jsou pevné a navíc lehké.


Díky těmto vlastem je s nimi snadná manipulace a tudíž i rychlá montáž, kterou zvládne každý aspoň trochu zručný člověk. Cena neviditelných obrubníků je také příznivější oproti jiným typům obrubníku. Dřevěné univerzální zahradní obrubníky vhodné k ohraničení záhonů, chodníků, dlažeb a trávníků Vám pomohou se snadnou údržbou Vaší zahrady. Dřevěné obrubníky se snadno a rychle instalují a tlaková impregnace zajistí, že zahradní obrubník a dřevěný záhon bude ozdobou Vaší zahrady dlouhá léta.


Jedno balenie obsahuje celkom modulov. Výška palisády nad zemou je 1cm. Ceny si navíc můžete srovnat od těch nejlevnějších. Toto hodnotenie bolo pre Vás užitočné. V HORNBACHu se vše točí okolo stavby, bydlení a zahrady.


S našimi projekty porostete.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky